Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig vállaltátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vállaltátok, hogy benne maradtok egy rossz házasságban?

Figyelt kérdés

Milyen szempontokat vettetek figyelembe? Utólag hogyan látjátok?

Én 16 év házasság után válok. Nem tudom, hogy jól döntöttem-e, hogy kivártam. Csak a gyerekem miatt maradtam idáig. Nem akartam, hogy csonka családban nőjön fel.

F/44

2021. jún. 7. 11:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10:

Első házasság, és nem volt szeretőm, végig hűséges voltam. Az utóbbi időben viszont már megfordult a fejemben a gondolata.

Szerintem a feleségem is hűséges volt.

2021. jún. 7. 12:22
 12/21 anonim ***** válasza:
mi pedig inkább elvaltunk, mert nem akartuk hogy a gyerekeink azt lássák nap mint nap, hogy az anyjuk, apjuk csak élnek egymás mellett, esetleg már mindennaposak a veszekedesek... inkabb ez a csonkacsalad, mint a kepmutatas
2021. jún. 7. 13:27
 13/21 A kérdező kommentje:

#12;

Van benne igazság. Szerintem itt nincs egyértelműen jó döntés.

2021. jún. 7. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

amugy ebben az a legszemetebb dolog, hogy a ferfiaknak meg van eselyuk uj csaladot alapitani, de egy felelossegteljes nő, már nem fog szülni negyven felett:(

igy ök leginkabb megmaradnak a selejtes 35+os, negyvenes korosztálynak, vagy a huszoneves milfet kergeto fiataloknak. Esely a normalis kapcsolat kialakitasara erosen konvergal a nullahoz...

2021. jún. 7. 13:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
a konklúzió lemaradt: Örülj hogy férfi vagy
2021. jún. 7. 13:36
 16/21 A kérdező kommentje:

#15;

Nem értek egyet. Mostanában nem ritka, hogy 40 évesen szülnek először. Nem mondom, hogy ez jó, de van rá példa. 50 éves korig simán szülhet egy nő, ha egészséges.

Csak azért nem tudok annak örülni, hogy férfi vagyok, mert talán könnyebb a dolgom.

2021. jún. 7. 13:42
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
14-es. Nem csak a szulesrol szol egy parkapcsolat. A legtobb no ott rontja el, hogy abban akarja kielni a noiesseget, hogy szul egy gyereket. A ferfiak meg ott, hogy van baratno. Mindketto a kulvilag fele egy megfelelesi kenyszer. Addig pedig rohamtempoban eljatssza mindket fel a csaladosdit. Aztan jon a kijozanodas, hogy nem ilyen lovat szerettem volna, meg hol marad a boldogsag? Nem erzem nonek/ferfinak magam. Persze, hogy nem, hiszen eddig nem is volt ilyen celod, csak megfelelni akartal a kulvilagnak. A ferfiaknak azert konnyebb, mert ok elo tunak allni egy hiteles ferfiszereppel. De a nok legtobbszor benne ragadnak az anya szerepben, es nem is igazan akarjak ezt elereszteni. A noies nok meg tudjak talalni a boldogsagot akarmikor.
2021. jún. 7. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
17-es, nem érted. A vonzó 30-asok nem fognak komolyra akarni egy negyvenes nőt, mert nem fog nekik gyereket szülni. Ha mégis, akkor vért izzadnak, hogy összejöjjön a gyerek (ismerek ilyen párt), de nincs sok köszönet abban, ahogy a nő sorra vetél el. Szerintem nem becsületes lekötni egy fiatal férfit magam mellé, ha miattam nem lehet gyereke. Ilyenkor nem feltétlen a nő akar anya lenni, hanem a férfinek szeretné megadni. Nyilván benne van az is, hogy így megfogja, de engem pl. ez nem motiválna, mert azt már ismerem, milyen amikor két egymást már nem szerető ember nem tud elválni, mert gyerek van.
2021. jún. 7. 13:57
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
#17 nem akarok szemelyeskedni, de nagyon vastag a szemellenződ, amin keresztul nezed a vilagot.
2021. jún. 7. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
#18 teljesen igazad van, még annyit tennék hozzá, hogy egy épeszű harmincas, negyvenes férfi sem fog negyvenes nőt keresni sem magának, ha még akar gyereket.
2021. jún. 7. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!