Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOL húzzátok meg a határt a "megcsalás" érzésnek?
Szerintem igen...
Ha valaki már más után érdeklődik az igenis megcsalás...
Ha szeret valaki akkor csak utánad fog érdeklődni!:)
Sztem...:)
Mi az hogy lopott csók?ha mással csokolozik,az meg csalás!De ha egy régi ismerössel találkozik,és üdvözlésképp meg puszilják egymást,az nem megcsalás!Titkos randi?
Olyan érzésem van,hogy a párodat féltékenyen örzöd,és ellenörzöd,ez viszi a másikat a hazudozáshoz!
Ha nincs meg a bizalom köztetek,akkor jobb ha abba hagyjátok,mert igy csak veszekedés és szenvedés lesz a vége.
Csók, tapizás (nem baráti ölelés, hanem ha félreérthetetlenül olyan helyekre vándorol a kéz, ami erogén zónának számít), a szexuális aktus pedig teljesen egyértelműen.
A felsoroltak közül a "lopott csók", ami nem baráti puszi, egyértelmű megcsalás, a titkos randi csak akkor, ha az illetőnek lett volna esélye jelezni a párja felé, hogy találkozott xy-nal, de nem tette meg. A chat nem megcsalás, hacsak nem egyértelműen szerelmi és szexuális témák kerülnek fel. Ha valaki szerelmet vall chat-en egy másik embernek, aki nem a párja, az megcsalás.
Részemről mindhárom annak számít.
28/N
Az én kapcsolatommal semmi...baj...nem tudom az egyik válaszoló...MIBŐL gondolta,hogy rólam van szó??:O:O:O
Köszönöm szépen a válaszokat....azthiszem ELÉG egyértelmű,hogy a "mai modern" világban azért még megvan a tisztesség,a becsület, abizalom és a hűség-szeretet!!
A kérdésem kiváncsiságon alapult ,mert nagyon sok közeli ismerősöm,barátom ,rokonom..csalta meg a másikat..és ez elszomorított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!