Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kft-vel mi lesz váláskor?
Válni akar a feleségem. Nekem van egy 10 éve örökölt Kft-m. Családi cég, a feleségem soha semmit nem tett hozzá. A cégben vannak ingatlanok, autók, munkagépek. Nem százmilliós tételekre kell gondolni, kb összesen 100 millió. Ez nem az én pénzem, nem én használom, minden megy a cég fejlesztésére vissza! Váláskor elviheti a feleségem a cég felét? Vagy követelheti hogy adjak neki 50 milliót? Nincs annyim! Az ingatlanokban munka folyik, termelés és iroda müködik! Ha elvinné bármelyiket a cégnek vége. A munkagépekkel ugyanez.
Mit lehet tenni? Ö keresett másik pasit, most elvinné a jövömet is?
Szerintem mivel orokolted, es nem kozosen, kozos penzbol alapitottatok igy az csak a tied, ugyanúgy mintha a ceg helyett hazat örököltel volna. Szerintem ez a te kulonvagyonod.
De majd kijavitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!