Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kft-vel mi lesz váláskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kft-vel mi lesz váláskor?

Figyelt kérdés

Válni akar a feleségem. Nekem van egy 10 éve örökölt Kft-m. Családi cég, a feleségem soha semmit nem tett hozzá. A cégben vannak ingatlanok, autók, munkagépek. Nem százmilliós tételekre kell gondolni, kb összesen 100 millió. Ez nem az én pénzem, nem én használom, minden megy a cég fejlesztésére vissza! Váláskor elviheti a feleségem a cég felét? Vagy követelheti hogy adjak neki 50 milliót? Nincs annyim! Az ingatlanokban munka folyik, termelés és iroda müködik! Ha elvinné bármelyiket a cégnek vége. A munkagépekkel ugyanez.

Mit lehet tenni? Ö keresett másik pasit, most elvinné a jövömet is?

2021. máj. 25. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mivel orokolted, es nem kozosen, kozos penzbol alapitottatok igy az csak a tied, ugyanúgy mintha a ceg helyett hazat örököltel volna. Szerintem ez a te kulonvagyonod.

De majd kijavitanak.

2021. máj. 25. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A ceg kulon moka, nem kozos vagyon, egy petakot sem fog kapni belole, ha nincs tulajdonresze benne.
2021. máj. 25. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
nem, de ez legalább jó lecke volt a nőkkel kapcsolatban
2021. máj. 25. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal menj ügyvédhez. Na jó, ma este már ne, de holnap első dolgod legyen. Egy óra konzultáció sok problémától kímélhet meg a későbbiekben.
2021. máj. 25. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki! Persze elmegyek, nem kérdés. Csak ahány ügyvéd annyi változat.
2021. máj. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!