Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEGBOLUNDULT ez a világ, divatba jött a, hogy a párjunkat
sokkal fiatalabb partnerrel csalja meg a másik?
Figyelt kérdés
Döbbenten veszem tudomásul,hogy a közeli baráti,ismerősi és ROKONAIM között is ez az új módi!(40 éves nő 18 éves férfiúval és fordítva...41 éves psai 22 éves...csajszival).
Egyetértek!!...de...mégis,mintha nem ítélkeznénk annyira!
2010. aug. 23. 20:04
12/31 anonim válasza:
"nem itélkeznénk annyira"
Ez tudod miért van? Mert ma már igen magas mindenkinek az ingerküszöbe.Ma már nem gond pucér nőt látni, szexet,homoszexuálist,gyilkolást stb.Régen is léteztek,de mint írtam nem volt ezen a hangsúly.Sutyorogtak az emberek,de mindenki próbálta a saját házán belül tartani a dolgokat,mert szégyen volt,ami eltért az átlagtól.Ma már nem,mert nyiltan vállalja mindenki és ha bántja is az erkölcsünket,annyira már nem vág földhöz egy ilyen hír,mint pl. 50 évvel ezelött.
2010. aug. 23. 20:09
13/31 A kérdező kommentje:
20:09
Te fogalmaztad meg a lényeget!Teljes mértékben így van!
2010. aug. 23. 20:18
14/31 anonim válasza:
Sima kapuzárási pánik. Sokan vannak akik nem is házasodnak, hogy ne kössék le magukat hanem mindig új párjuk legyen.
2010. aug. 23. 20:26
15/31 A kérdező kommentje:
Elismerem a kapuzárási pánik fogalmát....de...valahogy a nagy korkülömbség..és a megcsalások elszaporodása miatt kérdeztem!
2010. aug. 23. 20:39
16/31 anonim válasza:
Tudod manapság divat is a válás, és akárki mondhat akármit, ez akkor is igaz. Minden baromságért válnak az emberek, mint a tizenéves szerelmesek, akik szakítanak, mert rálépett az egyik a másik lábára. Na most egy olyan házasságban ami így végződik hogy a fenébe ne lenne megcsalás? Én is megcsalnám, aki ilyen, mondjuk én hozzá sem mennék olyanhoz, akit tényleg nem úgy szeretek, ahogyan a templomi eskü is szól, szóval nem értem az embereket. Aláírom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nincs más lehetőség, de ami manapság megy, az már komolyan borzalmas. 10-ből 8 házasság válással végződik.Erre pedig az szokott lenni a válasz, hogy a fiatalok házasodnak össze és azok válnak, holott egy francokat, ugyanúgy ahogyan a gyerekvállalás kitolódott a házasság is, tehát ezt nem lehet a fiatalságra ráhúzni.
2010. aug. 23. 21:00
17/31 anonim válasza:
Szerintem ehhez köze van a médiának is.
Mit látnak hites urak/asszonyok?- dől a szexualitás mindenhonnan. Naná, hogy mindenki d*gni akar, és persze csak fiatalokkal, mert ugye a csapból is fiatal pucér fiúk/lányok folynak.
A fiatalok meg belemennek, mert ostobák, megvezethetőek, és sajnos lazult a morál az elmúlt években.
2010. aug. 23. 21:20
18/31 anonim válasza:
Sajnos nemrégiben a mi családunkban is borult a bili. Egy 41 éves kétgyerekes (egy 17 és egy 3 éves gyerekről van szó), házasságban élő anyuka összejött egy 25 éves sráccal. A szerelem az egekbe szökött, és anyuka úgy kidobta a férjét, hogy az még fel sem fogta, hogy mi is történt velük. Egyszer élünk felkiálltással anyuka belevetette magát az életbe. Hacsak őket nézem, igen, megbolondult a világ.
2010. aug. 23. 21:40
19/31 anonim válasza:
Egyébként egyszerűen falnak megyek attól, amikor az idősebb nők fiatalabb pasikra hajtanak. Közel sem olyan taszító az idősebb férfi fiatalabb nő páros, mint fordítva.
2010. aug. 23. 21:41
20/31 anonim válasza:
Nálunk pont forditva történt. Az exem nálam idősebb nővel lépett le, én 36 vagyok. Nem is értem:) Talán anyakomplexusa van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!