Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor kiderült, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kiderült, hogy a férjeteknek több hosszabb viszonya van hányszor adtatok új esélyt? Ha elváltatok mennyi idő házasság után?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 17:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megbánta? Nem fordul elő többet? Nem a lófüttyöt, nem. Csak ügyesebb lesz és nem bukik le. Vágd ki a francba még most.
2021. máj. 13. 21:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#11 jól mondja

Csak ügyesebbek lesznek, jobban figyelnek a rêszletekre, de a megcsalással nem állnak le.

9 év házasság után, kisgyerekkel váltam. Nem bántam meg.

2021. máj. 13. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

16 év együttlét 14 év házasság után jöttem rá, hogy viszonya van (akkor már 3 éve). Azonnal válás volt. Amikor ismerősök, barátok megtudták, hogy válunk akkor derült ki, hogy mekkora egy hiszékeny liba voltam. Végig csalt, voltak hosszabb, rövidebb viszonyok, fűvel-fával kikezdett mellettem.

Én nem bántam meg a válást, de előbb kellett volna rájönnöm a dolgokra. Bár, ha előbb válok lehet nem ismerem meg a mostani páromat.... Szóval a sors így rendezte.

2021. máj. 14. 12:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Éppen válófélben vagyunk, 11 év után
2021. máj. 15. 17:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Hasonló miatt?
2021. máj. 15. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Megprobaltam megbocsatani (7hos terhes voltam, gyermektelenul biztos nem erdekelt volna), de tovabb sunnyogtak, pedig megigerte h elengedi a csajt. Aki egyszer megteszi, szerintem megteszi maskor is, mert nincs benne az az erkolcsi gat.

Szoval 3het mulva elkoltoztem, ra egy hetre felkerestem egy ugyvedet. Jol tettem es az elet karpotolt!

2021. máj. 16. 07:33
 17/23 anonim ***** válasza:
23%
A legtöbb asszonyka nem valik el,mert egyedül nem tudja magát fentartani és nézi inkabb ,hogy csalja a faszija össze-vissza.
2021. máj. 16. 11:33
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Én maximum 17x , utána tuti elválok!
2021. máj. 16. 19:19
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Anyam megbocsatott. 25evvel kesobb apam bevallotta h nem csak egy no volt. Anyam alkesz lett, apam mar evek ota az, minden este a megcsalasokat ragjak reszegen, de el nem valnak. Neha irja h irigyel a csaladomert (es valoszinuleg azert is, mert en megleptem amit o nem mert). #16 voltam.
2021. máj. 16. 23:05
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

#18👍👍👍

Én 28-ig eltűröm,aztán majd itt megkérdezem,mit csináljak.

Addig biztos vagyok benne,hogy engem szeret.Te is ugye?

2021. máj. 17. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!