Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismernek olyat, aki azért nem vált, mert a családja lebeszélte róla?
Nem olyan házasság, ahol bántalmazás van, de a két fél már régóta nem kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban van. És mikor felmerül a válás mindig jön a család és lebeszélik együttes erővel, hogy úgysem lesz jobb, szétszed egy családot, tönkreteszi a gyerekeit stb.
Olyanra gondolok, ahol még a nagymama is bele van rángatva, meg anyós-após
És ezért a kilépő folyamatosan a lelkiismerete miatt marad
Nekem egy idősebb kolléganőm azért maradt a férje mellett, mert ott is beleszólt a saját anyja, hogy ilyen sora nem lesz más mellett anyagilag. Szerintem legalább kétszer próbálta elhagyni a férjét, mindkétszer visszabeszélte őt az anyja. Elmart mellőle egy árvaként nevelkedő srácot is, a lánya háta mögött beszélt a sráccal és azt mondta neki, hogy majd akkor jöjjön vissza, ha olyan anyagi biztonságot tud a lányának nyújtani, mint a férje. Pedig abba a srácba szerelmes is volt a kolléganőm és nem tudta, hogy az anyja beszélt a sráccal, csak a srác egyszerűen eltűnt az életéből és később derült ki, hogy miért. A srácnak gondolom elég fájó pont volt a saját árvasága és nincstelensége és ezért már csak szegénygőgből is eltűnt a kolléganőm életéből.
A kolléganőm mindig azt mondja, hogy őt rákényszerítették erre a házasságra, pontosabban az anyja, mert tényleg vagyonos volt a férje, de azt pontosan tudom, hogy számtalan alkalommal lett volna lehetősége kilépni olyanok miatt, akik szerelmesek voltak belé és ő mégis maradt. Persze biztosan az anyja is hibázott, de van egy olyan érzésem, hogy őt is vonzotta az a vagyon.
1 Ugyan vajon miért szavazták le az elsőt? ...
2 Szinte mindig ilyen közös vagyonos sztorikat hallok...
3 Szegény árva srác. De azért van igazsgá abban amit írsz. Ha számított volna tényleg az srác nem hagyja veszni. Én inkább egy garzonban kuporognék de boldogan, mint budai villában magányosan
"Annyira nem voltam szép soha, hogy engem önmagamért szeressen egy pasi."
Ilyenkor miért nem merül fel soha a nőkben, hogy ha egy férfi megdugja őket, akkor nem a külsejükkel van a probléma, hanem a belső értékeikkel? Vagy jobb esetben azzal sem, csak - szintén belsőre - nem illenek össze a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!