Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy facebookon ismeretlen nőnek írni és ott megpróbálni csajozni? Nekem sosem sikerült, és mindenki lebeszélt erről, hogy ott ismeretlen nő 90% h nem fog visszAÍRNI. Tapasztalat?
NE.
Nem társkereső.
Az ember azokkal tartja ott a kapcsolatot, akiket ISMER.
IsmerKEDÉSRE pedig megvannak a megfelelő oldalak.
Aki így próbálkozik, lehet a világ legjobb pasija, valami nincs rendben nála, gondolkodás nélkül letiltom.
Én szoktam ismerkedni ott, de csak akkor, amikor jófej, kommunikatív emberkék bukkannak fel, akikkel könnyen találunk közös témát és általában már az elején feltűnik, akár a megosztásaiból, hogy van bennünk valami közös, pl. hobbi, zene/film ízlés, emiatt szimpatikus szokott lenne egy ember. és az illető is szóvá teszi, hogy a profilom miatt akart megismerni. Az is jó, ha legalább közös ismerőseink vannak, vagy egy városban élünk.
Ha csak random pasik jelölgetnek, 0 közös ismerőssel s azt se tudom, hogy mit akarnak épp tőlem, beszélgetni sem tudnak, csak sablonosan írnak, semmi közös nincs bennünk s csak a kinézetem miatt akarnak megismerni, mert szerintük “szép vagyok”, az általában nem vonz.
De, olvasok bulvárt, csakhogy itt nem arról van szó, hogy bármelyik fél celeb lenne.
Meg ott ha nem ismered, akkor is tudsz már róla sok dolgot.
Itt csajozás volt a kérdés, vadidegen pasi ír ismerkedési célzattal.
Erre a válasz: NE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!