Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggyakoribb ok amiert tönkre mennek a házasságok nők nézőpontjaból?
1) Férfi bunkón viselkedik,sokszor megbantja a nőt.
2) Nemtörődömség lustasag férfi részéről a haztartasban gyereknevelesben vagy penzteremtesben
3) Ferfi megcsalja a nőt
Le lehet pontozni, de szerintem a kompromisszumok és a korai szex miatt.
A korai szex problémája könnyebb. Manapság előbb veszik a szájukba egymás nemi szerveit az emberek, minthogy kommunikáljanak. Ha most ismerkednék, akkor elég hamar el lenne tőlem várva, hogy szexeljek a pasival, és utána is csak randiznánk. Szerintem egy normális kapcsolatban előbb alaposan megismerjük egymást, aztán szexelünk. (Ezért jobb a barátságból kapcsolat.)
A másik a kompromisszumok, és ezzel az is, hogy nem a nekünk megfelelő embert választjuk. Mikor az elején szerelmesek vagyunk, (vagy kanosak), mindenben a másiknak kedvezünk. Nézzük meg azt a filmet, amit te akarsz. Hisz szeretlek/meg akarlak csinálni. Aztán ez elszáll, és rájövök, hogy én nem akarom mindig az olyan filmeket nézni, utálom azokat a filmeket, a sajátjaimat akarom nézni. Utálni fogom a másikat, mert miatta csinálok/nem csinálok olyan dolgokat, amiket utálok/szeretek. Minél inkább azt választjuk, aki olyan, mint mi, minél kevesebb kompromisszumot kell kötni, annál jobb lesz a kapcsolat.
Sokan mesevilagban élnek elvarasok messze nem egyeznek a valosaggal!
Amikor a nő meg elvalik akkor a ferfi pofára esik es nehez neki feldolgozni.
"Szerintem ez egy illuzio sok valakinel h jót halasszon ki a tomegbol. Szerintem hozzaallas a fontos!"
Nem illúzió. Sima barátokat is úgy választ az ember, hogy egyező, vagy legalábbis hasonló legyen a világnézetük, értékrendjük, humoruk. Párkapcsolatban, ahol együtt éltek, ez még fontosabb.
1. Gyerekvállalás miatt
2. Megcsalás miatt
Az 1-es és a 2es probléma gyakori, és bár szerintem ebben még rosszabb bennemaradni, mégis pusztán ezek miatt nehéz a válás mellett dönteni.
Én nem tettem, pedig évekkel ezelőtt azt kellett volna tennem és nagyon megbántam.
Ellaposodott kapcsolatban bejön a 3.ember.
Válás lesz? Nem biztos, mert a kényelem és a kockázatmentes viselkedés sokszor győz az érzelem, boldogság felett.
Aztán egyszercsak szétpukkad a lufi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!