Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a leggyakoribb ok amiert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggyakoribb ok amiert tönkre mennek a házasságok nők nézőpontjaból?

Figyelt kérdés

1) Férfi bunkón viselkedik,sokszor megbantja a nőt.

2) Nemtörődömség lustasag férfi részéről a haztartasban gyereknevelesben vagy penzteremtesben

3) Ferfi megcsalja a nőt

2021. márc. 27. 16:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni, de szerintem a kompromisszumok és a korai szex miatt.

A korai szex problémája könnyebb. Manapság előbb veszik a szájukba egymás nemi szerveit az emberek, minthogy kommunikáljanak. Ha most ismerkednék, akkor elég hamar el lenne tőlem várva, hogy szexeljek a pasival, és utána is csak randiznánk. Szerintem egy normális kapcsolatban előbb alaposan megismerjük egymást, aztán szexelünk. (Ezért jobb a barátságból kapcsolat.)

A másik a kompromisszumok, és ezzel az is, hogy nem a nekünk megfelelő embert választjuk. Mikor az elején szerelmesek vagyunk, (vagy kanosak), mindenben a másiknak kedvezünk. Nézzük meg azt a filmet, amit te akarsz. Hisz szeretlek/meg akarlak csinálni. Aztán ez elszáll, és rájövök, hogy én nem akarom mindig az olyan filmeket nézni, utálom azokat a filmeket, a sajátjaimat akarom nézni. Utálni fogom a másikat, mert miatta csinálok/nem csinálok olyan dolgokat, amiket utálok/szeretek. Minél inkább azt választjuk, aki olyan, mint mi, minél kevesebb kompromisszumot kell kötni, annál jobb lesz a kapcsolat.

2021. márc. 27. 20:15
 22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy illuzio sok valakinel h jót halasszon ki a tomegbol. Szerintem hozzaallas a fontos! Nem jön kiralyfi fehér lovon. Jó nyilvan vannak emberek akik több pontban osszepasszolnak de az még nem garancia semmire,lehet lesz egy olyan rossz tulajdonsaga amivel nem lehet együtt élni.
2021. márc. 27. 20:31
 23/31 A kérdező kommentje:

Sokan mesevilagban élnek elvarasok messze nem egyeznek a valosaggal!

Amikor a nő meg elvalik akkor a ferfi pofára esik es nehez neki feldolgozni.

2021. márc. 27. 20:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
10+ év jól működő házasság után egyetértek 21-sel. Nekünk nem laposabb lett a kapcsolatunk, hanem egyre jobban elmélyült. Egyre erősebb a kötelék. Mivel sokmindent megéltünk együtt, egyre jobban tiszteljük egymást azért, amit a másik a mindennapokba beletesz. És mivel érzelmileg egyre közelebb vagyunk, a szex is valahogy bensőségesebb. De közben egyre lazább is. Ennyi idő után is van új oldala a másiknak, amire rá lehet csodálkozni. Például egyre jobban megismerjük egymás humoros oldalát. Sokkal többet nevetünk, jobban betalálnak a poénok, mint az elején. Ehhez szerintem kell, hogy alapvetően passzoljanak az emberek, ne kössenek számukra fontos dolgokban kompromisszumot. Ezzel együtt is rengeteg energia fenntartani egy kapcsolatot. Nincs olyan, hogy magától működik. Szó szerint minden nap tenni kell érte, mindkét félnek. Ha lanyhul a figyelem, könnyű elmenni egymás mellett a mindennapi rohanásban. Ezt nem szabad hagyni, mert különben elmélyül a szakadék. Ha nincs meg a beletett figyelem és/vagy nem illenek össze a felek, akkor van gond.
2021. márc. 27. 21:02
 25/31 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez egy illuzio sok valakinel h jót halasszon ki a tomegbol. Szerintem hozzaallas a fontos!"

Nem illúzió. Sima barátokat is úgy választ az ember, hogy egyező, vagy legalábbis hasonló legyen a világnézetük, értékrendjük, humoruk. Párkapcsolatban, ahol együtt éltek, ez még fontosabb.

2021. márc. 28. 03:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
14: nekem nagyon kicsi elvárásaim voltak (lettek volna), pl hogy foglalkozzon kicsit a gyerekekkel, ne játsszon egész nap a számítógépen. És még ennyit sem sikerült. Na ilyenkor mi van? (igen, válás...)
2021. márc. 28. 07:35
 27/31 anonim ***** válasza:
A férfi zsémbes lesz, a nőnek meg elege lesz belőle és kivágja/elköltözik.
2021. márc. 28. 13:29
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

1. Gyerekvállalás miatt

2. Megcsalás miatt

2021. márc. 28. 13:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Az 1-es és a 2es probléma gyakori, és bár szerintem ebben még rosszabb bennemaradni, mégis pusztán ezek miatt nehéz a válás mellett dönteni.

Én nem tettem, pedig évekkel ezelőtt azt kellett volna tennem és nagyon megbántam.

2021. ápr. 2. 08:59
 30/31 anonim ***** válasza:
26%

Ellaposodott kapcsolatban bejön a 3.ember.

Válás lesz? Nem biztos, mert a kényelem és a kockázatmentes viselkedés sokszor győz az érzelem, boldogság felett.

Aztán egyszercsak szétpukkad a lufi.

2021. ápr. 5. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!