Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság egyre több válás a friss házasok körében? Mik a leggyakoribb okok?
Akiket én ismerek nem általánosítás csak tények : gyerek után váltak
Egyik akarta másik nem ...
Gyerekkel nem törődött az apa az anya szerint
Meggondolatlanul lépnek házasságra.
Fiatalok, így azt hiszik, hogy a jó szex mindent megold.
Statisztika van róla?
Egyébként nem tudom miről beszélsz, én 91-ben születtem, akkor például mire iskolába mentem, a fél osztály szülei elváltak már. Az enyémek is. Akkoriban mindenki gyereket csinált 20-23 évesen, aztán 30 éves korára elvált.
Én most vagyok 30, de nem jellemző egyáltalán a válás az ismeretségi körökben, szerintem vagy 2 párt ismerek, akik elváltak.
Akkor ezek szerint 3/4 te ilyen tökéletes közösségben élsz..
Olyan válaszokra voltam kíváncsi, amilyeneket az 1-2-es írt, nem mint a négyes..
Nyugodtan lehet lepontozni; sok idióta van együtt évekig úgy, hogy a csaj epedve várja a leánykérést, a pasi meg vár, hátha jön egy jobb is. Aztán jobb híján összeházasodnak. Itt már borítékolható, hogy válni fognak, mert a kapcsolat évek óta is legjobb esetben a "langyos fosh" jelzővel illethető. A csaj hisztizik, mert a házasságtól nem lett jobb a pasija, ugyanúgy bunkó/megcsalja/nem akar gyereket/lusta/iszik/stb. A pasi kiakad, hogy esküvő után egyből hárpia lett a csaja.
Ezt szokták megfejelni egy gyerekkel, mert az majd összetartja őket.
És ez után válnak.
A kérdésfeltevés rossz.
Azért váltak el, mert nem voltak jók együtt, belebuktak az első komolyabb felmerülő problémába.
A kérdés inkább az, hogy miért házasodtak össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!