Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a gyerekeknek, miért költözik el az apukájuk?
Akármit mondasz, a gyerekek sérülni fognak! Inkább a pároddal beszélj,és próbáld rendbehozni a kapcsolatotokat! Minden házasságban vannak hullámvölgyek!
Lehet,hogy ő kevesebbet keres,mint te és ez a bajod? Emiatt a férjednek kisebbségi érzése van? A gyerekeknek rá is szüksége van!
Nem, a párom többet keres nálam és még az sincs, hogy elköltöm a pénzét, mert külön kasszán élünk és engem ez is zavar például, hogy az én fizum teljes egészében elmegy a rezsire és a gyerekekre, alig valamit tudok belőle magamra költeni, ő pedig félre tudja tenni a fizetését és szinte kuncsorognom kell, ha szükség van valami nagyobb értékű tárgyra.
Sajnos rendbe hozni már nem tudjuk a kapcsolatunkat, már sok ilyen hullámvölgyünk volt, de szerintem ez most az utolsó, belefáradtam a cselédszerepbe... Az emberek nem tudnak megváltozni és szerintem nem is akarnak...
Szerintem az igazat kell mondani. A gyerekek nem hülyék, érzik a feszültséget. Soha nem fogják megbocsátani, ha hazudnál és rájönnének. Apával már nem értjük meg egymást, ezért ő most elköltözik, de Ti bármikor találkozhattok vele, mindketten ugyanúgy szeretünk Titeket. Itt lesz karácsonykor, mint régen is, de nem marad itt éjszakéra, hanem haza megy.
Valami ilyesmit mondanék, de remélem, soha nem kell.
Ezt mondd:
Az anya és az apa már nem szeretik annyira egymást hogy apa itt lakjon, ezért apa máshova költözik. De ha szeretnétek majd hozzá menni átmehettek.
Tudom hogy nehéz helyzetben vagy, ezért Sok Sikert!
A gyerekekkel őszinte legyél,főleg egy 7 éves már megérti az ilyesmit.de előbb magaddal is beszéld meg,mert látom,hogy nagyon hezitálsz.Sajnos rossz pasit fogtál ki, akinek más sajnos fontosabb mint te.Külön kassza,kuncsorognod kell pénzért,nem beszél már hozzád,csak mosol,főzöl rá,játszik a gépen?Hát nem tudom,azon gondolkodj hogy miért maradj vele?Egyáltalán hogy tűrted eddig?Mondjuk gondolom a gyerekek miatt.Hú engem úgy bosszantanak az ilyen pasik=@
Hol van a büszkeséged és a saját akaratod?(bocsi)
Szerintem ha meg van a lakása akkor menjetek el együtt és mond,hogy ezentúl 2 lakásban fogtok élni.Itt is lesz gyerek szoba stb.Èn inkább folyamatosan lassanként csinálnám,hogy ne pánikoljanak be.Tölcs velük idöt az új lakásban,hogy elfogadják.Aztán apa ott alszik,te meg nem.
Ha akarnak ök is alhatnak ott.Ez csak akkor megy ha párod is résztvesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!