Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált nők, exférjetek elviszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők, exférjetek elviszi magához aludni a gyerekeket vagy estére visszahozza mindig?

Figyelt kérdés
férjemnek van egy lakása, de kétszobás, egyikben a gyerekek voltak. Most ha elválok tőle és elköltözök, akkor ragaszkodni fog ugyan a közös felügyelethez stb, de félek hogy minden munkát rám hárít majd ahogy eddig is tette, miközben a jogai meg ugyanúgy megmaradnak. például ha neki épp dolga van, akkor nem jön a gyerekért, de ha nekem lenne dolgom, nem fogja őket vállalni. Vagy hogy elviszi őket, de estére mindig visszahozza, így míg ő tulajdonképpen a hét majd minden napján csajozhat, barátozhat, szexelhet nyugalomban, nekem megint csak nem marad egy estém se, amit nem a gyerek felvigyázásával kéne töltenem, hanem elmenehtnék mondjuk egy randira. tudom, a gyerek az első, de már két éve nem szexeltem, hogy fogom ezt megoldani ha elválunk? eddig sem mentem sehova, mert én voltam a bébiszitter, míg ő bulizott, ottaludt programokon. de már nem bírom sokáig, a bébiszitter meg drága.

#ohhoh
2021. márc. 10. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Add oda őket az apjuknak, és annyit kefélsz, amennyit akarsz!
2021. márc. 10. 20:35
 12/20 A kérdező kommentje:
9-es, a férjemnek nem hiányoznának a gyerekek annyira. nem véletlenül válunk. nem egy érzelmes, kötődő típus, sosem foglsalkozott velük, csak leült a tv elé. 10 év alatt csak pár jó pillanatuk volt, a gyerekeknek sem annyira hiányoznak. persze most hogy válunk próbál "apáskodni", de nem megy neki, mert a kötődést már nehéz pótolni. lehet hogy nem pótolja a szex a gyerekeket mindennap látni, de nagyon nehéz a magány is, szeretetlenül, ölelés és sintimitás nélkül is élni. konkrétan már magamat ölelem a saját arcom simogatom, mint valami pszichiátriai beteg. a gyerek ezt nem pótolja. több én házasságban leélt magány és szexmentes évek vannak mögöttem, plusz még ehhez hozzájönne az a pár év, amikor nem tudok kapcsolatot se kialakítani, mert még talpra kell állni, be kell rendezkedni. ha tényleg szívesen vállaná őket és ottaludnának néha, könyebb lenne.
2021. márc. 10. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Ne szexpartnert keress aki megdug esetleg nagy kegyesen ott alszik és annyi.

Keress egy normális férfit 1-2 gyerekkel társnak. Aki úgy fogad el ahogy vagy. Az mindent meg fog èrteni, kialakul a hely és idő is a szexre.

Tapasztalatból mondom hogy ilyenkor vàlás utàn a nők megvesznek. Pèntekem passzoljàk a gyareket mindegy kinek csak ők mehessenek. Buli hegyek, felelőtlen egyéjszakás és szexkapcsokatok. Ugrálnak egyik farokról a masikra. Aztán jön a kiégés a keserű leves. Ràjönnek hogy egy rocska pénzt elszórtak a semmire, k u rvànak èrzik magukat, nincs egy normàlis pssi akivel kezdhetnènek.

Szóval, alapból tartós, igènyes kapcsolatra törekedj és ne a külsőre hajts. Ne érd be akàrkivel mert az csak elvesztegetett idő. Ismerkedésnél első szempont hogy szereti a gyerekeket és a tied is elfogadja.

2021. márc. 10. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
Őszintén sajnálom szegény gyerekeket, hogy ilyen anyjuk van!
2021. márc. 10. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

15

Ha évek óta nem kurtàk meg rendesen akkor teljesen èrthető hogy vàgyik rá. A szexuàlis drive az mindent überel.

Ezért nem szabad elítèlni senkit.

Remèlem a gyerekek legalább ennyire fontosak.

És igen, a vègén a legnagyobb nyertes és a legnagyobb vesztes is ugyanaz ... akinèl a gyerekek vannak.

2021. márc. 10. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
14es de rég hallottam /láttam a rocska szót nálunk zsoly(lly)tár
2021. márc. 10. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az én gyerekeim már nagyok. A kisebb is 13 éves lesz, de az apjuk nem is látta őket 2014 óta 8a zt most nem részletezném miért, mert nem releváns a te szempointodból úgysem)Ugye ez nem fog vigasztalni most téged?

Mindettől függetlenül pont abban az évben kezdődött a kapcsolatom a férfival, akivel jelenleg is élek.

Nyilván nem volt épp ideális, hogy a kezdeti időben írd és mond, egy fia napot, vagy éjszakát sem tölthettünk együtt, kettesben, mert ha a nagyobbik anyunál is volt, a kicsi nem (eltérő fejlődésű, maradjunk annyiban, ergo speckó gyerek, de nem volt gond ez sem).

Tehát van ilyen is, pedig én akkor már közelebb álltam a negyvenhez, de ez az én életem, az meg a tiéd.

Csak annyit tudok mondani, hogy minden előfordulhat és mindennek az ellenkezője is éppúgy, nem mondom, hogy nem keseredtem néha nagyon neki. igazságtalannak éreztem magam is, hogy rám marad minden, de nem feszültem így sem rá. Úgy voiltam vele, itt a helyzet, ebből kell kihozni a legjobbat és nyilván ideális lenne majd egy társ, de ha nem sem pusztulok bele, van kismillió egyéb cél, magányos nem nem voltam/leszek sosem, ahogy kapcsolatfüggő sem.

A legtöbbünk vágyik társra, partnerre jóban-rosszban, de nem lehet ezt erőszakkal, egy adag durcival és daccal felfegyverkezve, hogy csakazértis...

Az erőlködés, elkeseredettség mindig látszik és a nyögvenyelős igyekezet sem vonzó sosem.

Igazságos? nem, nem az, de akkor is ez a helyzet áll majd elő, akár tetszik, akár nem és hogy közhelyeskedjek egy picikét, ha annyira megtréfál az élet, hogy a létező lesavanyúbb citromot dobja neked, hát próbáld elkészíteni belőle a legtutibb limonádét.

Elhiszem, hogy hiányzik a szex. Egy vibrátor csodákra képes, bár nem fog hozzád bújni, de nem szabad ennyire frusztráltnak lenni. Szexkapcvsolatot amúgy, (ha elsősorban az hiányzik egyelőre) viszonylag könnyű találni egy kétgyerkes nőnek is, társat meg gyakorta egy normális (utánfutó nélküli, már elnézést), szingli, vonzó nő sem talál, tehát recept nincsen.

Lehet megtalálod a partneredet, lehet kompromisszumot kell kötni, lehet nem találksz olyat, akivel működik hosszútávon.

Piszok dolog, igen, de sajnos ilyen játék ez, ha megfeszül az ember sem lesz soha másként.

Annyit tehetsz, hogy magadat rendberakod. Az önbecsülésed, a fizikumod, mindent, légy önazonos, ha harmóniában vagy önmagaddal és az életeddel, az sugárzik kifelé is, jómagam nemigen láttam olyanra példát, hogy a nagy elkeseredett, nyögvenyelős igyekezetben bárki is megfelelő emberrel került volna össze.

Fogadd el azt is, ha egy darabig nem sikerül, békéj meg vele, legyen teljes az életed e nélkül is, valószínűleg akkor fog majd szembemenni veled, mikor már nem is lesed úton útfélen, mert boldog vagy azzal, amid van. Ez fogja majd pont meg a másikat. A harmónia.

2021. márc. 11. 08:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg jó kapcsolatot kialakítani a gyerekeid barátainak a szüleivel és rendezzetek pizsamapartikat, egyszer náluk egyszer nálatok.
2021. márc. 11. 08:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Osszátok be, ki melyik nap akar szexelni és ennek megfelelően cincáljátok a gyerekeket ide-oda!
2021. márc. 11. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem ezt, az én férjem gyerekei jönnek és nálunk alszanak.... Eszembe se jutna hazakuldebi estére 😂De nálunk pont anyuka nem akarja, mert ő kB tok egyedül tölti egy az egész hétvégét, nincs párkapcsolata így a gyerekekhez ragaszkodik...
2021. márc. 11. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!