Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált nők, exférjetek elviszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők, exférjetek elviszi magához aludni a gyerekeket vagy estére visszahozza mindig?

Figyelt kérdés
férjemnek van egy lakása, de kétszobás, egyikben a gyerekek voltak. Most ha elválok tőle és elköltözök, akkor ragaszkodni fog ugyan a közös felügyelethez stb, de félek hogy minden munkát rám hárít majd ahogy eddig is tette, miközben a jogai meg ugyanúgy megmaradnak. például ha neki épp dolga van, akkor nem jön a gyerekért, de ha nekem lenne dolgom, nem fogja őket vállalni. Vagy hogy elviszi őket, de estére mindig visszahozza, így míg ő tulajdonképpen a hét majd minden napján csajozhat, barátozhat, szexelhet nyugalomban, nekem megint csak nem marad egy estém se, amit nem a gyerek felvigyázásával kéne töltenem, hanem elmenehtnék mondjuk egy randira. tudom, a gyerek az első, de már két éve nem szexeltem, hogy fogom ezt megoldani ha elválunk? eddig sem mentem sehova, mert én voltam a bébiszitter, míg ő bulizott, ottaludt programokon. de már nem bírom sokáig, a bébiszitter meg drága.

#ohhoh
2021. márc. 10. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

Ez a gyerektől is függ nagyban, nálunk nem akar a gyerek máshol aludni ezért nem erőltetem rá,majd ha nagyobb lesz talán megváltozik.

Ne ez legyen az első fontosságú szerintem.

2021. márc. 10. 20:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha az enyém elviszi akkor a tiéd is el fogja???

Küldjem át a tiedhez,mondja meg neki bezzeg ő....

2021. márc. 10. 20:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok!! Komolyan is válaszolok, a szüleimben jobban megbízom sőt még az apuka szüleiben is, de ha randizni mennék akkor a saját szüleimre bíznám a gyereket.
2021. márc. 10. 20:16
 4/20 A kérdező kommentje:
ne beszéljetek így. ez komoly probléma. eddig is rengetg lemondást éltem meg már. nem tudom, hogy meddig bírom már, például szex nélkül. csak kíváncsi vagyok mennyire gyakori ez, hogy már megint az apa jár jól és a nő még válás után is ellehetetlenül.
2021. márc. 10. 20:17
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

De ehez miért fontos az ott alvas ?

Oké most jelenleg nincs óvoda de máskor én ovi időben megoldottam, fel 5 ig oviban volt , vettem ki Egy nap szabit néha belefér. Úgy volt egy napunk magunkra. Nem csak ejjel sotetben jó ám ;)

2021. márc. 10. 20:19
 6/20 A kérdező kommentje:
a szabadságokat biztosan nem iylesmire hazsnálnám. hanem mondjuk továbbképzésre vagy ilyesmire. anyagilag is talpra kell tudni állnom. hétköznap meló, este gyerek, hétvégén meg max vasárnap viszi el 4 órára, szerintem ez lenne belőle. de azért az a 4 óra nagyon kevés a randihoz, manapság már a férfiaknak simán jut nő, nem várnak egy napot sem a másikra, még második randira sem, még a szexért sem hajlandók a kisujjukat sem mozdítani, van elég nő aki még ebben is kiszolgálja őket azonnal és kicsit sem alkalmazkodnak. nyilván nem egy csóró alkesszel akarok összejönni szexre, hanem egy átlagos pasival, mint az ex férjem, de már ők is válogathatnak. ráadásul nekem este van kedvem szexelni, este hiányzik az ölelés, egy baráti pizzázás. több mint 10 éve nem volt ilyesmiben részem.
2021. márc. 10. 20:24
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

Azért bántani sem kell miatta, mert ez egy alapvető igény, de ne ez legyen első hanem a gyerek.

És inkább napkozben csípj le időt mint a gyereket ide oda dobálni éjszakára ( főleg ha Mèg kicsi)

2021. márc. 10. 20:24
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha te neveled akkor ez ezzel jár. A làthatás jog és nem kötelesség. El kell dönteni hogy neked mi a fontos, a szex és a szabad-os èlet vagy a gyerek.

Én elvàlt apuka vagyok. A szívem szakadt meg amikor láthatás utàn vittem vissza a gyereket az anyjàhoz és tudtam hogy 2 hétig nem fogom látni. Nincs az a nő vagy fergeteges szex ami ezèrt kárpótolna.

De nem vagyunk egyformák.

2021. márc. 10. 20:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a gyerek? Ez nagyon fontos ebből a szempontból!!
2021. márc. 10. 20:27
 10/20 A kérdező kommentje:
7 ésa tíz évesek
2021. márc. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!