Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fáj eléggé a válás?
Figyelt kérdés
Elköltözöm a férjemtől. Olyan furcsa nyugalom van rajtam, csak szépen pakolgatom a dolgaimat, üresnek érzem magam, de azt hittem sokkal jobban fog fájni. Másnak is ilyen volt?2021. márc. 9. 07:53
1/8 anonim válasza:
gyere vissza úgy 4-5 hónap múlva és beszélgessünk arról, mit érzel.
Amúgy meg az ürességérzés azért van, mert az agyad még nem szinkronizált a lelkeddel... fel sem fogod mi történik.
2/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van.
2021. márc. 9. 08:07
3/8 anonim válasza:
Mi az oka a válásnak? Az is lehet, hogy ez a "gyász" már korábban végigment rajtad - sokkal lassabban, sokkal jobban elnyújtva, így nem volt olyan fájdalmas.
4/8 anonim válasza:
#2 ne beszélj már butaságokat... hogy mehetett volna végbe gyász, míg együtt voltak?
5/8 anonim válasza:
#4 Ne beszélj butaságokat, legalábbis ne butázz, amíg nincs elegendő információ.
Én sem tudok még sokat, azért kérdeztem először.
Ha például megcsalta a férj, vagy "egyszerűen" nagyon kihűlt a kapcsolat és egyikük sem akart már tenni érte, akkor előfordulhat hogy ezalatt az időszak alatt szépen lassan elfogadta a kapcsolat végét mielőtt az megtörtént volna. Előbbinél meg egyszerűen elhalt a bizalom és az akarat, hogy helyrehozza azt, ami valószínűleg újra ugyanott fog kilyukadni. Ez is egyfajta gyász, bár ezt néha még észrevenni is nehéz.
6/8 anonim válasza:
Hullámokban gyászol az ember. Egyik nap közönyös depresszió száll rá, mintha tompa ködön át látná magukat kívülről és nem is vele történne, a másik nap csakazértis tele van túl optimista tervekkel, harmadik nap újra bőgve sajnálja magát és számonkéri az univerzumot, hogy miért pont ő. Ez ilyen.
8/8 A kérdező kommentje:
5 és 6 nagyon jókat írt. Az elmúlt 7 hónap kb minden egyes napja fájdalommal telt, szóval remélem ez már a vége.
2021. márc. 9. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!