Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség ezer elválni?
Figyelt kérdés
Önző dolog egy nő részéről ha azért akar elválni mert már nem boldog a férje mellett? 15 éve együtt vannak, van 2 gyerek is, közös lakás stb.
Szerintem ez elég gyakori váló indok. Senki nem azért lép tovább, mert de élvezi a párjával az együttélést.
2021. febr. 9. 14:30
2/19 anonim válasza:
Abszolút nem. Én hasonló helyzetben nem akarnám, hogy többé egy ujjal is hozzám érjen a férjem. Mert gondolom, az nem felelne meg neki, hogy egy kvázi látszatházasságban úgy neveljétek együtt a gyerekeket, hogy ezek után párkapcsolatilag mindenki a saját útját járja. Jól sejtem, kérdező?
2021. febr. 9. 14:42
3/19 anonim válasza:
Ha most itt 10 random idegen azt mondja, hogy az, akkor leéled a hátralévő életedet boldogtalanul ücsörögve a langyos fosban? Ha 15 éve vagy házas, akkor 40 körül lehetsz, szóval kb még ennyi van hátra. Te tudod...
2021. febr. 9. 14:42
4/19 anonim válasza:
" Csak magára gondoló (személy), aki csak a saját érdekeit nézi, és másokéra nincs tekintettel. Őt csak a saját vélt vagy valós céljai ösztönzik."
Szerintem az mindenkinek az érdeke, hogy ne egy mérgező környezetben éljen, nem csak a család egyik tagjáé.
No és a környezeté is.
Hogy emeld a közérzetedet, az az egész társadalom, egész bolygó érdeke.
2021. febr. 9. 14:50
5/19 anonim válasza:
Az lenne szerintem az önzőség ha valaki elvárja a másiktól hogy maradjon vele mikor nem is boldog.
2021. febr. 9. 15:21
6/19 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy önzőség e de ha nem várja valami pasi akkor naiv. Ugyanis akkor kósza kalandoknál komolyabbra kevés esélye lesz 2gyerekkel csomagban
2021. febr. 9. 15:22
7/19 anonim válasza:
a helyedben azért gondolnám csak át, mert a tarskereses manapsag borzalmas, a parkereso ferfiak 90% hulladek. Inkabb probaljatok helyrehozni a kapcsolatotokat.
2021. febr. 9. 16:10
8/19 anonim válasza:
Igaza van az előzőeknek, kár szépíteni, nem sok esély van kilátásban párkapcsolat ügyileg, kb. nagypapakorú férfiak fognak potenciális partnerként tekinteni rád, mert a korodbéliek mind huszasokra kora harmincasokra hajtanak, maximum nyugalmas egyedüllétre lehetne berendezkedni. Percet ne csüggedj, mert oly sokról azért nem fogsz lemaradni, mert ált. csak a kapcsolatok első fázisa a szép, a többi maga a gyötrelem. De ezt biztos te is tudod. Idősebb kolleganőim, barátaim már mind egyedül vannak de mégis mindig vidámak, csinálnak programokat, utazgatnak, elfogadták a helyzetet.
2021. febr. 9. 17:20
9/19 anonim válasza:
Ja és klasszisokkal jobban is néznek ki, mint azok akik együtt élnek egy ősbunkó energiavámpirral. :))
Előző voltam.
2021. febr. 9. 17:32
10/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem önzőség. Egy életed van.
Ha ebben ennyi volt, és most járt le a szavatosságotok, az is nagyon szép, próbáljatok meg békében, felnőttek módjára szétválni. Légy boldog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!