Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ilyen?
Én ugyan szoktam érdeklődni, viszont pont azt vettem észre, hogy olyan férfiakkal valósult meg a találkozó, ahol én tartottam életben a beszélgetést.
Ha én kérdezek valamit, amire te válaszolsz, 2 opció van. Vagy nyugtázom magamban a válaszod, vagy reagálok saját véleménnyel, tapasztalattal, stb. Ezekből sokszor én is úgy érzem, hogy "sokat" beszélek magamról. De mi mást kéne ilyenkor reagálni? Hagyjam kifulkadni a beszélgetést, vagy várjak témát/kérdést az illetőtől, hogy akkor meg megkapjam, hogy nő vagyok, aki képtelen kommunikálni és minden a férfi dolga? :D
Hát döntsétek el srácok, mi is kell nektek..
Én úgy összességében mindkét nemnél egyre furábbnak érzem a kommunikációt. Nehéz olyan embert találni, akivel jó a kommunikáció. Főleg akkor, ha te is jó vagy benne.
"Hát döntsétek el srácok, mi is kell nektek.."
Akik megszórnak priváttal, azoknak te! :D
Esetleg zavarban van a lány, akkor elkezdenek csacsogni mindenről, ami épp eszébe jut.
Nincs ebben semmi, ha további találkozón is csak magáról beszél, akkor lehet hogy nem érdekled, de én azt gondolom, hogy ha beszél a nő egy férfinek, akkor esélyes hogy bejön neki.
Aki nem érdekel azzal nem beszélek és nem találkozok.
25N
#7: "ez egy gyakori jellemvonás-e, ...? Nyilvánvalóan nem általánosítani szeretnék."
Pedig el kellene olvasni a többit. Akkor lehet nem beszélnél hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!