Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rosszul érint, ha meghallasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érint, ha meghallasz egy válásról szóló hírt?

Figyelt kérdés
Én is elváltam, sajnos tudom h milyen okok játszhatnak közre és van elkerülhetetlen válás. De annyira szörnyű, h ennyire nincs már a házasságnak összetartó ereje. Talán a gazdasági helyzet, talán a kilátástalanság, de mennyire jó lenne ha legalább boldog emberek vennék körül az embert. Kezdem úgy gondolni, h nincs igazán értelme párkapcsolatban gondolkodni, úgyis vége lesz......mert már sok olyat hallani h a 2, 3. házasság is csődbe megy!
2010. aug. 16. 16:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kicsit sok a nőellenesség, ismerek olyan nőt aki nem megfelelő feleség, de férfit is akinek gőze sincs h kéne férjnek lenni! Exanyósomék 30 éve vannak immárom együtt, de a fiuknak mégis azt susmorogták, h a válás jó dolog, nem kell minimálisan se alkalmazkodni.....szóval ha már a "boldog" házasságban élők is inkább váláspártiak akkor mit várjunk? Fiatalabb koromban úgy gondoltam, h egyszer lesz egy férjem és ő majd az lesz akire mindenben számíthatok és nem lesznek titkaink egymással szemben, szerintem ennek így kéne működnie, de annyira nem ilyenek a mai házasságok, talán a világ is ilyen: egy nagy hazugsággombóc. Nem tudom és talán senki nem tudja, h régen mennyire volt divat a megcsalás, de most nagyon az. A szex fontos és ez jó is, de miért nem azzal a legjobb akit a legjobban ismersz és szeretsz?

A kérdésem egyébként abból indult ki, h olvastam, h valaki most úgy akar válni h templomi és polgári esküvőt szeretne bontani. Nekem nem volt templomi esküvőm, de részt vettem ilyenen, ugyan nem vagyok vallásos, de nagyon megérintettek a pap szavai, amit mondott a szertartás alatt és sokan csak úgy ültek ott mint a birkák, nem is értették......a fiatal pár meg csak rihegett-röhögött......mert manapság egy esküvő is kizárólag a pénzről szól!

2010. aug. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!