Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a férjem nem veszi át a bíróságról küldött értesítést a válásról és a tárgyalás idejéről?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 10:20
1/24 anonim válasza:
A 2. át nem vettet a bíróság átvettnek tekinti, és nélküle kimondják a válást.
2/24 A kérdező kommentje:
És ha gyerekelhelyezés is van?
2009. dec. 3. 10:26
3/24 anonim válasza:
Anyánál fogják elhelyezni, hacsak Anya nem egy züllött életmódot folytató hajléktalan.. Amit nem hinnék :)
4/24 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy nincs jelentősége, hogy átveszi-e.
Az első levél visszament azzal hogy "ismeretlen helyen tartozkodik".Ezért engem a bíróság b@sztatott hogy adjam meg az elérhetőségét.Ezért több mint egy év telt el a kereset benyújtása és az első tárgyalás között :S
5/24 anonim válasza:
Nem tudom miért volt így nálatok. Húgoméknál a 2. át nem vettet átvettnek tekintették, és kimondták a válást a férj nélkül (ő erről értesítést kapott, amit szintén nem vett át, de kit érdekel). A gyerek is a húgomnál maradt.
6/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. dec. 3. 10:52
7/24 anonim válasza:
A második ajánlott levelet kézbesítettnek tekintik akkor is, ha a címzett nem vette át.
8/24 anonim válasza:
Biztos függ a bírótól is.
Végülis átvette a sokadik értesítést, de nem jött el a tárgyalásra.ezért a következőre kellett vinnem két tanút akik bizonyították hogy tényleg külön élünk, és szerintük is végleg megromlott a házasságunk.
9/24 anonim válasza:
Én is így tudom, de engem mégis szivattak :S
10/24 A kérdező kommentje:
A hivatalon keresztül gondolom gyorsan megtudhatják,hogy tényleg ott van e a bejelentett lakcíme.Szerintem innentől kezdve nem kérdéses a dolog." És ha a férj külföldön van ismeretlen címen?"
2009. dec. 3. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!