Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor ha a férjem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha a férjem nem veszi át a bíróságról küldött értesítést a válásról és a tárgyalás idejéről?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 10:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt gondoltam, de a hivatal szart rá.

Szó szerint azt írta a bírónő, hogy adjak meg új elérhetőséget.

Lehet sőt remélem, hogy egyedi eset vagyok, de eszükbe se jutott hogy elelnőrizzék

2009. dec. 3. 11:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Ügygondnokot jelölnek,ki aztán megtartják a tárgyalást.
2009. dec. 3. 11:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor tekintik kézbesítettnek, ha nem vette át jelzéssel megy vissza. Ha "elköltözött", "ismeretlen helyen tartózkodik", vagy egyéb jelzéssel van, akkor nem tekinthetik kézbesítettnek.
2009. dec. 3. 12:14
 14/24 A kérdező kommentje:
Az gond,ugyanis van egy állandó címe x kerületben,de tudom,hogy nem ott lakik,"ez bonyolult" ugyanis most keres másik albérletet
2009. dec. 3. 12:19
 15/24 A kérdező kommentje:
És egy olyan címet hogy adjak meg a bíróságnak ahová be sincs jelentkezve még ideiglenesen se?Simán letagadtassa magát.
2009. dec. 3. 12:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Na, erről beszéltem én is :(

Nálam is pont ez történt.

De nyugi, egy évvel a kereset beadása után azért sikerült elválnom :)

2009. dec. 3. 12:26
 17/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el!De attól még nem zárják le a pert ugye csak kitolódik?És neked hogy sikerült elválni mégis?
2009. dec. 3. 12:34
 18/24 anonim ***** válasza:

12:26-os vagyok

Írtam a bírónőnek levelet, hogy 100% hogy az a bejelentett lakcíme, csak a huga azt mondta a postásnak hogy fogalma sincs mi van vele , hol lakik, és kértem adjon tanácsot mit tegyek ha nem veszi át a levelt.Közben meg nyomozásba kezdtem, és nagynehezen kiderítettem hol van a tartozkodási helye.Szerencsémre egy szálló volt ahol nem mondhatták azt hogy nem ismerik, nem tudják hol lakik

2009. dec. 3. 13:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Remek.És ha az egyik szomszédja veszi át helyette?Vagy azt nem lehet?Vagy megadom a saját címemet és én adom oda neki?
2009. dec. 3. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Átveheti a szomszédja.

A saját címed csak akkor adhatod meg ha a bontókeresetben is az van hogy együtt laktok, és ráadásul ha kiderülnehogy te vetted át az ciki lenne a tárgyaláson

2009. dec. 3. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!