Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy békéltető tárgyalás? És kb mennyi idő?
Figyelt kérdés
Miket kérdeznek/mondanak. Nekem mennyit kell beszélnem? Kik vannak bent hányan vannak? Minden érdekel.#válás #Békítő tárgylás
2021. febr. 7. 20:36
1/5 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól, hogy milyen a kereset, ami beadtatok, mik a követelések, Van-e közös ház, gyerek, hitel.
2/5 A kérdező kommentje:
Bárki aki tudja hogyan zajlik vagy volt már neki írja le.
2021. febr. 7. 22:19
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy zajlik. Ide is írtam, hogy nagyban függ a fent említett dolgoktól. Ha adnál valami támpontot, talán tudnék segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Van közös gyerek nincs közös ház és hitel. Többit nem tudom nem én vagyok a válik.
2021. febr. 8. 08:38
5/5 anonim válasza:
Akkor legtöbbet a gyerek elhelyezéséről lesz szó. Hogy mikor jöttek össze, mióta élnek együtt. Ha akarnak róla nyilatkozni, akkor arról, hogy miért mennek szét. Bírótól is függ az egész, meg attól, hogy megegyeztek-e már, vagy meg akarnak-e. A gyerek nagyban bonyolítja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!