Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást jár ha az apa közmunkaprogramban dolgozik ?
Nincs , mivel más vagyonuk nem volt.
Mondjuk ez nem igazán tiszta így,mindenképp ügyvédhez fog fordulni nem igazán érthető miért a Gyerektartás kárára menne az, hogy korábban az ingatlanra költött pl tetőcserére ?
A Gyerektartás az más tészta az a gyereknek jár ,ez pedig az évek alatti anyagi ráfordításból jár neki. Az oké hogy a ház az övé de 15 év alatt jócskán fel lett újítva közös erővel.
#21:
NEM megy a gyerektartás kárára.
Viszont ha a pasi nem akar fizetni, akkor elhúzódhat. A vége többnyire az, hogy elárverezik az ingatlant, ki kell fizetni a tetemes perköltséget, a maradékon osztozhatnak. Szóval mindenki jobban jár, ha a pasi önként fizet.
Az ilyen sztorit olvasgatva mindig felmerül bennem, hogy hogyan történhetett.
Mi vezetett odáig, hogy jó ötletnek tűnt lefeküdni vele védekezés nélkül, és gyereket szülni neki?
(egy tippem van, a kannás bor)
24 Miféle kannás borról beszélsz?
Sosem iszik a nő. 15 éves kapcsolat ebből majdnem mind házasság , nem futó kaland.
25: arról beszélek, hogy gyereket szült egy közmunkásnak, aki fizetni sem akar (gondolom nem tegnap lett ilyen egyenes jellem), és titkoja a jövedelmét...
nehéz elhinni, hogy 50IQ felett valaki ezt józanul megteszi (ahogy azt is, hogy hozzá megy)
28 Napi szinten hallgatom ezt mióta tart, néha már én is unom.
De amikor nekem volt problémáma barátnőm is mellettem volt így ez kölcsönös.
Nem értem a kötekedésed okát.
Igen a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!