Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt írja, hogy a szerető mindíg csak szerető marad, miatta nem lesz válás. Van olyan, aki mégis egy harmadik miatt vált el a férjétől vagy a feleségétől?
egyszer én is voltam szerető.és őszintén mondom megbántam.
elég abba belegondolni mi lenne ha nem szerető hanem a megcsalt feleség lennél.
másodszor ettől megalázóbb pozíció nincs.csak kihasználják a szeretőket.
ha mégis elválnak miattuk,akkor ők se számítsanak jobbra(ahogy már előttem is írták.)szeretőből -> feleség, feleségből ->megcsalt,elvált exnej
szóval soha többé nem lennék szerető.előbb mindenki zárja le a kapcsolatát.
6 éve kapcsolatom van és lassan 2 éve házasok is vagyunk.soha nem csalnám meg a férjem.ha más kéne akkor előbb lezárnám a kapcsolatot és ugyan ezt várnám el tőle is.
mondjuk nem értem azokat akiknek gyerekük van (nekünk is van) és nem tesznek meg mindent hogy újra úgy tudjanak egymásra nézni mint régen,szerelemmel.a válásnak csak a legutolsó dolognak szabadna lennie és nem menekülési lehetőségnek a problémák elől.
24/N
Hát miattam lett válás.Nagyon boldogok vagyunk együtt.
Állítólag a volt feleség is rettenetesen boldog,soha nem volt ennyire,mégis velünk foglalkozik állandóan...Hát ne is legyen nagyobb boldogsága az életben
16.39
És ha olyan boldog vagy, mit keresel ezen az oldalon?
Ez nem a boldogok oldala......
utolsónak:
ezzel azért vitatkoznék hogy ez a nem boldogok oldala!!
én is boldog házasságban élek,van egy másfél éves lányunk.és igen a szex még jobb mint régen volt.
problémák vannak:saját házat szeretnénk,a férjem messze dolgozik és még apróságot.de minden kapcsolatban vannak gondok.DE ETTŐL MÉG BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!
Nem értem miért nem a boldogok oldala...ez hülyeség,akárki írta...
Azt sem értem hogy lehet egy válasz 0%-ban hasznos...mindenből lehet tanulni valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!