Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt írja, hogy a szerető mindíg csak szerető marad, miatta nem lesz válás. Van olyan, aki mégis egy harmadik miatt vált el a férjétől vagy a feleségétől?
Én is "szerető" voltam kb.2-3 évig, majd a pasi rájött, hogy engem szeret és kilépett egy 7 éves kapcsolatból.
Bár az őket már csak a megszokás tartotta össze.
Ha rossz a házasság,akkor a tisztességes ember először elválik,utána keres magának új párt!
Ha a szerető miatt válik el,és egy pár lesznek,a volt szerető számíthat rá,hogy egyszer őt is lecseréli egy újabbra!
édesanyám 10 évig húzta szeretöként. Aztán fater mégis elvált, ott hagyott 2 gyereket. Jól megszívtuk vele, mondjuk ez már más téma, de a kérdésre válaszolva, lehetséges, ha nagyon szerelmes az illetö.
22/L
Én sosem értettem ezt a "nemválikel" dolgot. Jó nekem nincs gyerekem, se házam, és persze jön egy csomó nehéz kérdés, de ezeket meg lehet oldani, rengeteg házasság megy szét, és megoldják a válást.
Ezen túllépve pedig a házasság csak egy papír. Együtt járnak, és egyszer az egész pereputty előtt is azt mondták, hogy ők most együtt járnak. Ha járnék egy sráccal, akinek közben van barátnője, és nem dobja ki a lányt, hanem mostantól így vagyunk hármasban, nem hiszem, hogy komolyan tudnám venni. Végül is azt a lányt átveri, akkor engem miért ne verne át?
És visszakanyarodva az elejére, mindenki azzal jön, hogy mert mennyi problémát okozna a válás, de a végén mégis mindenki meg tudja oldani.
Meg aztán jó ez, hogy együtt van a feleségével, aztán meg veled is. Ha nincs ideje zuhanyozni, nem csak a pasit osztják meg a nők egymás között...wáááá bocs, lehet h nagyon zöld vagyok még, de én ezt sose tudtam megérteni :D
Ilyenekkel szokták magukat ámitani a szeretők, hogy majd elválnak miattuk.
Egy szerető miatt soha senki nem válik el.
Legfeljebb jól jön neki egy meglevő kapcsolat, ha már egyébként is elválna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!