Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Exelettarsal rendszeres szex/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exelettarsal rendszeres szex/ barátság szerintetek működhet egy bántalmazó kapcsolat után?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolat és 1 gyerek után asszonyom elhagyott a gyermekkel együtt

Kapcsolatunk egyenlő volt a katasztrófával a gyereket nemgondozta rendesen se a lakást nem takarította én viszont rendszeresen bántalmaztam és ordibaltam érte

Az a lényeg időközben O a neten megismert valakit lelépett pontosabban nem a faszihoz ment hanem a szüleihez csak sok időt vannak együtt de még nem laknak együtt.

Isszonyat fájt és meglepodtem hogy ezt meglepte először meg akartam ölni konkrétan aztán magamat is és még mindig vannak ilyen gondolataim de közben újra talalkozgatunk kezdetben a gyerek miatt. de már szinte minden alkalommal szexelünk is

Jó neki ezzel a faszival meg szereti is de szexuálisan nem elég neki konkrétan nincs vele semmi orgazmusa

Velem meg minden alkalommal van

Én most ilyen kapcsolatra vagyok nekem egy jó darabig nem kell komoly kapcsolat időm sincs rá a gyerek miatt

Csak nem az anyával képzeltem el ha idegen nő lenne az teljesen más lenne de pont ovele akit legszívesebben egy részem megölne fura.

Gyűlölöm is őt de szeretem is alig várom hogy titokban irogasunk vagy telefonaljunk.de egyben mondom hazudnék ha nemgondolnek rá hogy elvagom az áruló torkát hogy mással már ne lehessen soha többet.

2021. jan. 13. 11:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szüleim családba fogadták a gyermekünk de nekem is be kell segitenem végül is velem van a gyermek mert szüleimnek 2 ingatlana van 1 vannak ők és a testvéreim a másikban én és a baba és ez egy nagy telken

Ők rendőrtisztek azért is elég kellemetlen nekik amiket csináltam ( vagy amit esetleg fogok csinálni)

Náluk jobb helyen van gyermek ők szeretnek hogy mostmár nyugalom legyen és enis boldog legyek de olyan dühöt és keserűséget érzek mint még soha gondoltam hogy asszonyom idővel lelép de nem ilyen hamar,. Nyilván a szex vigasztal vele de akorse vagyunk mint család együtt

2021. jan. 13. 14:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy lépjek túl de én nem ilyen vagyok sajnos nekem ez nem megy addig b,aszogatnak a gondolatok meg ideges nem leszek
2021. jan. 13. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Minimum a szüleiddel beszélj ezekről a gondolatokról.
2021. jan. 13. 15:11
 14/17 A kérdező kommentje:

A velük nem tudok de úgy senkivel se ezért írtam ki ide itt névtelenül könnyebb erről beszélni

És nem kell félnem hogy mielőtt ilyesmit csinálok bezárnak elmegyógyintézetbe.

Annyira akarnám ezt a bosszút de egyben meghalni nem akarok igazából csak nem látok kiutat abol a helyzetből amit a gyermek anyja a kilepesevel okozott anyagi lehetőségeim is korlátozottak albérletet ki tudnék venni vagy egy kertet árammal,és odamenni esetleg anyamektol mert itt se érzem jól magam

Nemtudom mi lesz ennek a dolognak a végén még kivarom mi lesz vissza már nem állhat a rendszer ahogy volt asszonyom úgyse akarná meg már a lakás mivel albi volt már az sincs meg a családom se fogadna már el meg engem se az övé

Visszaút nincs jövőt még nem látok nemsok lehetőség maradt

2021. jan. 13. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Tök béna troll vagy. Össze-vissza hazudozol. Először azt írod, a nő elhagyott a gyerekkel együtt. Aztán már a nő szülei fogadták családba a gyereket. Aztán veled van a gyerek egy külön házban, ami a családodé, de csak ketten laktok ott. Aztán meg már nem jó a szüleidnél, elmennél albérletbe. Józanodj ki, és találj ki egy hihetőbb kamut.
2021. jan. 14. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Jah hát amúgy megint egy unatkozó hülyegyerek. Egyébként tény hogy léteznek ilyen beteg állatok mint amilyet itt leírt, csak az olyanoknak eszébe nem jutna ezt ide kiírkálni, plusz elárulom neked kérdező, hogy általában nem is kattognak ezen ugyanis nekik az a normális
2021. jan. 14. 06:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem kamu csak nem értitek meg amit írtam nem asszonyom szülei fogadták családba a kölyköt hanem az enyémek

De mindegy is hogy elhiszitek e vagy sem nem minden olyan szabályos és kerek mint ti azt hiszitek.

Pont ezért nem lehet erről beszélni senkivel mert a többség sémákban gondolkodik megszokott formákban

Pedig minden ember a maga sorsának kovacsa és minden helyzet egyedi mert minden ember érzelmi alapota és helyzete más.

2021. jan. 15. 05:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!