Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan beszélt így a gyerekekről az apjuk?
Veszekedés volt köztem és a férjem között. Ő azt mondta a 3 éves gyerekünknek hogy dögölj meg, valamint nekem azt, hogy rohadj meg a gyerekeiddel együtt. Van még egy 10 éves gyerekünk is, szerencsére ő nem halotta.
Szerinte az én hibám minden.
Beadtam a válast természetesen, még egy pár nap mire teljesen el tudunk költözni.
Polgármesteri hivatalokba is lehet kérvényt benyújtani támogatáshoz. Dolgoztam ott, vannak ilyenek, hogy rászorulóknak adnak egyszeri segélyt/aki azt kér, tűzifát!
Annyi, hogy ez nem ilyen formanyomtatványos, hanem Neked kell megfogalmaznod.
már 24 ezer a családi pótlék? az igen, orbánék nem szívbajosak.
Nem véletlnül szidja őket a legtöbb nő.
Na már ezt is tudom miért.
Csak valahogy szégyen megosztani azt, ha HTB-ként szeretne élni egy nő.
Orbánnak dilije, hogy mindenkit dolgozni akar elküldeni. Bezzeg a nagymuterját nem küldte, meg a pereputtyát.
Költözz anyukádhoz, ő biztos segít mindenben.
Na, akkor 410000023. alkalommal is leírom.
SOK/LEGTÖBB férfi, SOHA nem akar gyereket!
Miért olyan rohadt nehéz ezt felfogni és elfogadni lányok???
Neked mi bajod van, 15-ös?
Olvasd már el, hogy a nagyobbik 10 éves. Erre itt papolsz most két gyerek után neki, hogy a férfiak nem akarnak gyereket. Mi a f.
Ha nem akar, akkor védekezzen. Ez valamiért nem megy az ún. gyereket nem akaró pasiknak.
Menj anyukádhoz. Ha ő nyugdíjas, tud vigyázni a gyerekekre, te meg tudsz dolgozni.
Ne várj amíg úgy megver hogy nem kelsz fel, vagy a gyereket is megveri (bennük nagyobb kárt tud tenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!