Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszer elvált és utána újraházasodott/komoly kapcsolatban él annak a párja ezt hogy tudja elviselni?
Hogy tudja elviselni hogy volt már egy előző férje/felesége , ő valószínüleg mindig csak második lesz (főleg ha vannak gyerekek) hogy nem eszi meg a féltékenység? Pár napja ezen gondolkozok hogy milyen érzés lehet belegondolni hogyha mondjuk egyszer oltár elé állnak akkor a másik már volt egyszer ilyen boldog, volt már esküvője stb stb .
Remélem érthető amit kérdezek vagy lehet ezek csak nekem fordulnak meg a fejemben nem tudom
Tapasztalatokra (is) kíváncsi lennék
Anyakönyvvezetőként írom, hogy mindig az aktuális az igazi, ő jelenti a boldogságot. Látom ezt a fiatal párokon, az esküvője napján senkit sem érdekel az exe. Az esküvő előtt van ismerkedés, együtt járás, jegyesség, az házasság az már egy magasabb szintje a kapcsolatoknak, mire eljutnak ide, ezek a kérdések is letisztulnak.
Mellesleg kell egy adag kisebbrendűségi komplexus is ahhoz, hogy valaki azt gondolja, a társa exe jobb volt, különb volt. Ha olyan jó lett volna, együtt lennének. Egy halottal versenyezni meg főleg beteges, hiszen ő már a múlt, csak a múlt.
Tisztelem minden elöttem megszólalót.
Sajnos keserű tapasztalatom van.
A férjem ex feleségét soha nem tudta lerázni magáról mindadig mig külföldre nem költöztünk.
A mi házasságunk azóta rendben
Mielött bárki roszra gondol:Válás után kerültem képbe.
Ő már hosszú éveken át csalta a férjét.
A felnött gyereküket már a házasságuk alatt tanította hogy az apa csak egy senki neki se tisztelet sem más nem jár.
Egy katasztrófa volt ahogy az egész életét válas után irányítani akarta.
A jelenlétével bizony mindig azt súgta én a férjemnek csak egy alkalmi szórakozás vagyok.Heti szinten töbször csak úgy váratlanul megjelent amihez akkor még jó pofát kellett vágni.
Féltékeny nem voltam rá.Egyszerűen a stílusát és a viselkedését ahogy àtlépet minden jóizlésű határt azt utáltam.
Majd meg ette a pasiját de közben az ex férjét a markában akarta tartani
Egyáltalán nem tisztelte a mi kapcsolatunkat.
Szerintem ez az ő részéről mai napig nem változott.Csak sok minden más pl.a Km-rek segítettek nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!