Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha valaki egyszer elvált és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egyszer elvált és utána újraházasodott/komoly kapcsolatban él annak a párja ezt hogy tudja elviselni?

Figyelt kérdés

Hogy tudja elviselni hogy volt már egy előző férje/felesége , ő valószínüleg mindig csak második lesz (főleg ha vannak gyerekek) hogy nem eszi meg a féltékenység? Pár napja ezen gondolkozok hogy milyen érzés lehet belegondolni hogyha mondjuk egyszer oltár elé állnak akkor a másik már volt egyszer ilyen boldog, volt már esküvője stb stb .

Remélem érthető amit kérdezek vagy lehet ezek csak nekem fordulnak meg a fejemben nem tudom

Tapasztalatokra (is) kíváncsi lennék

2020. dec. 31. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Anyakönyvvezetőként írom, hogy mindig az aktuális az igazi, ő jelenti a boldogságot. Látom ezt a fiatal párokon, az esküvője napján senkit sem érdekel az exe. Az esküvő előtt van ismerkedés, együtt járás, jegyesség, az házasság az már egy magasabb szintje a kapcsolatoknak, mire eljutnak ide, ezek a kérdések is letisztulnak.

Mellesleg kell egy adag kisebbrendűségi komplexus is ahhoz, hogy valaki azt gondolja, a társa exe jobb volt, különb volt. Ha olyan jó lett volna, együtt lennének. Egy halottal versenyezni meg főleg beteges, hiszen ő már a múlt, csak a múlt.

2021. jan. 21. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteges. Miért lenne féltékeny? Az emberek manapság nem az első , se a második, harmadik kapcsolatukhoz mennek hozzá, de még nem is az első együttélésükből lesz házasság.
2021. jan. 22. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés úgy hangzik már bocsánat, mint egy exfeleseg/férj, aki abban reménykedik, hogy az új pár féltékeny rá. 😂😂😂Itt aki féltékeny lehet az ex, aki nem tudta megtartani a párját, és az új többet tud.
2021. jan. 22. 17:26
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Apám második felesége elég rosszul.
2021. febr. 23. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Az ex nem véletlenül ex!!! Mindenkinek van múltja,pont nem érdekel se a párom exe ,se őt az én exem😀😀
2021. febr. 24. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
11 : mégis elválik majdnem az emberek 70 %-a...
2022. jún. 12. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is voltak ilyen gondolatok. Hiszen elvált a párom. Kellett egy picit emésztenem, mert bennem is az volt, hogy elvált emberrel nem kezdenék. Viszont nem izgat, gyerek sincs, fiatalon házasodtak meg, elkapkodták. De ez a múlt. Nekem is van múltam. A jelenben kell élni a jövőre koncentrálva. Egyébként ez a legjobb kapcsolatom, hiszen tapasztalt, érettebb a párom. Mindig probléma volt, hogy én voltam a magabiztosabb. Illetve, egy elvált ember nem fogja elkapkodni a következő kapcsolatát (jobb esetben), így ha eljutunk a házasságig, akkor abban biztos lehet az ember, hogy komolyan gondolja vele a másik.
2022. jún. 14. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elvált a feleségem, vagyis neki ez a 2. házassága. Én nem féltékenykedem, persze az kicsit rossz volt, amikor mesélt az előző lagziról. A miénk szerényebb volt, de nem csak emiatt. De nem bánom, mert kevesebbe került, a pénzt meg van hová tenni. Anno sosem gondoltam volna, hogy egy elvált nővel lesz dolgom, mostanra viszont az egész válás dologgal úgy vagyok, hogy nem idegen számomra... Nem ítélek emiatt el senkit
2022. jún. 14. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem kizáró ok lenne, nem csak egy potenciálisan bolond ex meg neveletlen gyerekek miatt, hanem pont azért, mert nem tudnék vele oltár elé állni. Mivel én katolikus vagyok, fontos lenne számomra a templomi esküvő, meg hogy áldozhassak a miséken. Egy elvált emberrel kötött házasság egyiket sem tenné lehetővé.
2022. jún. 15. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Tisztelem minden elöttem megszólalót.

Sajnos keserű tapasztalatom van.

A férjem ex feleségét soha nem tudta lerázni magáról mindadig mig külföldre nem költöztünk.

A mi házasságunk azóta rendben

Mielött bárki roszra gondol:Válás után kerültem képbe.

Ő már hosszú éveken át csalta a férjét.

A felnött gyereküket már a házasságuk alatt tanította hogy az apa csak egy senki neki se tisztelet sem más nem jár.

Egy katasztrófa volt ahogy az egész életét válas után irányítani akarta.

A jelenlétével bizony mindig azt súgta én a férjemnek csak egy alkalmi szórakozás vagyok.Heti szinten töbször csak úgy váratlanul megjelent amihez akkor még jó pofát kellett vágni.

Féltékeny nem voltam rá.Egyszerűen a stílusát és a viselkedését ahogy àtlépet minden jóizlésű határt azt utáltam.

Majd meg ette a pasiját de közben az ex férjét a markában akarta tartani

Egyáltalán nem tisztelte a mi kapcsolatunkat.

Szerintem ez az ő részéről mai napig nem változott.Csak sok minden más pl.a Km-rek segítettek nekünk

2022. szept. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!