Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni szeretnék a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni szeretnék a férjemtől, de mi van ha rossz híremet kelti?

Figyelt kérdés
4 éve házasodtunk össze. Sajnos már egy ideje nem túl jól működik a házasságunk. Egy munkahelyen is dolgozunk, de rájöttem, hogy a férjem másik nőt ostromol és már szerelmet is vallott neki. Ez feltette az i-re a pontot, szembesíteni szeretném és válni akarok. Félek attól hogy rossz híremet kelteni, ha összehozna mindenféle pasival, akivel jóban vagyok vagy szóba állok. Én soha nem csaltam meg, nem vallottam szerelmet senki másnak és nem beszéltem egy pasival sem ilyenekről, ami arra utalhat hogy kavarunk. Van olyan kollégám, akinek tetszek, de én nem úgy tekintek rá, viszont jóban vagyok vele és emberileg nagyon kedvelem. Mi van akkor, hogy ha meghallja hogy válok, esetleg megijed, hogy a férjem vagy mások azt gondolják majd, hogy miatta teszem és többé nem áll szóba velem? Az nagyon rosszul esne.

#házasság, válás,
2020. dec. 31. 01:16
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Feljelented rágalmazásért
2020. dec. 31. 02:38
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
80%
*becsületsértésért
2020. dec. 31. 05:03
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Csak az fél akinek van miért.
2020. dec. 31. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Felesleges aggodalmak. Ha ilyen, akkor úgysem tudsz ellene mit tenni, max ignorálod és a híreket is.
2020. dec. 31. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Munkahelyváltás nem jöhet szóba? Válás után alapból ciki lenne együtt dolgozni.
2020. dec. 31. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, miért érdekelne a volt férjed.
2020. dec. 31. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Ne foglalkozz ezzel.

Senki nem fogja azt hinni, hogy miatta válsz.

2020. dec. 31. 09:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyet nem szeretnék váltani, mert már több mint 10 éve itt dolgozom, nem szeretnék mindent elölről kezdeni. Szerencsére nem egy irodán dolgozunk, persze ettől függetlenül összefuthatunk, de azért el tudjuk kerülni egymást. Én csak a bosszú állásától félek, nem mindegy hogy megpróbál lejáratni, vagy nyugton marad. Nem is az az érdekes, hogy elhinnék-e vagy sem, hanem az a stressz amit nekem okozna azzal hogy egyáltalán megpróbál lejáratni, még akkor is zavarna, ha nem sikerülne neki. Én sem szeretném kiteregetni az ő szennyesét, tehát azt meg fogom neki mondani, hogy jobb lenne ha szép csendben elválnánk és nem kezdődne el a sárdobálás, hiszen én is mondhatnám, hogy szerelmet vallott valakinek. De én ezt nem szeretném.
2020. dec. 31. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy válás sosem egyszerű

Szerintem - mivel nincs gyermeketek - maximum rövid ideig fog tartani - ha lesz is - a hercehurca.

Minden csoda 3 napig tart. Majd beszélnek rólatok a munkatarsak és Elképzelhető, hogy alád ás. Viszont értelmes emberek ezzel nem fognak foglalkozni és pár nap után megunják.

2020. dec. 31. 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy így lesz.
2020. dec. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!