Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem meg akadályozza, hogy elvaljak?
A gyerekünk meg nem töltötte be az óvodás kort. Nem engedi bölcsődebe íratni. Ezért nem tudok dolgozni. Nélküle is jogom van beiratni? Hogy tegyek majd félre pénzt az albérletre, ha ugye annak a pénznek is a fele őt illetné?
Csaladra, barátokra nem számíthatok. Bármi tanács, ötlet jó lenne!
Jelenleg a reális lehetőségeid a következők.
Megmondod a férjednek, hogy te dolgozni akarsz, utána pedig bölcsis lesz a gyerek.
Megmondod a féejednek, hogy magán bölcsibe fog járni a gyerek, amíg nem találsz munkát.
Ha nem hajlandó közreműködni, akkor pedig elválsz tőle, ehhez nem kell pénz.
Vedd fel kapcsolatot egy anyaotthonnal és ideiglenesen költözz oda, ha lehet. A gyereket addig lássa el az apja, vagy vidd magaddal az otthonba.
Nekem úgy rémlik, hogy a felvételi kérelemre mind a két szülő aláírása kell. És munkáltatói igazolást is kértek mind a két szülőtől. De itt kevés a férőhely a bölcsiben, lehet azért szigorúbbak.
Sajnos elég kilátástalan a helyzeted így. Szerintem valahogy a férjedre kellene hatni valahogy. Ha nincs szex, hideg vagy vele, nem takarítassz utána, nem főzöl rá...stb., akkor ő is elgondolkozik rajta, hogy jobb lenne külön.
nem feltétlenül kell kell munkaszerződés, szerintem érdemes a környéki bölcsődékben megkérdezni.
tudnál odamenni dolgozni, ahol előtte? mert elég egy szándéknyilatkozat, hogy visszavesznek és mehet a kicsi bölcsibe
van az államnak szinten bölcsődei támogatása, ha dolgoznál.
en megkérdezném a bölcsiben, h kell e apuka, de sanszos, ha hazasok vagytok kell,, mert egyedül nevelő ismerőseimnek nem kérték.
valaki biztos van az életedben aki átmenetileg tud segiteni, akárkeress lakótársat hasonló anyuka - gyerekkel.
ha durvul a helyzet, bár ez igy is az, akkor felhivhatod a nane-t.
Anyotthon is megoldas lehet ha tenyleg semmid nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!