Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalás elnézhető házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás elnézhető házasságban?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 21:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj meg kérdező, de iszonyat nevettem. Ezért tuti lepontoznak. :) De...

Egyszer hibázhat az ember, amit ha nehezen de esetleg el lehet nézni, megbocsátani érte.

De többszöri alkalom??

Bár az is igaz, hogy ezt neked kell eldönteni!

Neked ez jó? Te együtt tudsz élni azzal, hogy nem csak ketten vagytok ebben a kapcsolatban? Zavar a tudat, hogy más is van?

A te életedről neked kell dönteni.

Ha neked ez megfelel, akkor jó.

Nekem személy szerint nem tetszene, ha többször is megcsalnának és tudnám. Az én értékrendembe nem fér bele.

Mondjuk én nem is csaltam meg soha azt akivel együtt jártam, és vagy vak voltam és hülye, hogy nem vettem észre, ha el akartam csábítani, vagy csak szimplán ennyire ronda és értéktelen vagyok, hogy nem kellettem másnak közben. :D

De ellenpéldának itt van egy ismerősöm, aki próbál közeledni, most nincs senkim, de mivel neki van, visszautasítom.

Én sem szeretném, ha azt akivel vagyok elcsábítsa valaki, így én se rondítok bele olyan kapcsolatba, amiről tudok. Ez egy elv nálam, és inkább ne legyen senkim, minthogy szétdúljak egy családot, kapcsolatot. Tudom naiv vagyok.

Tehát szerintem nem fér bele, és a többszöri megcsalás meg nem nézhető el egy házasságban.

2020. dec. 26. 17:59
 22/25 anonim válasza:
59%

Én is elváltam mert megcsalt a társam. Albérletbe mentem gyerekkel, 2 munkahelyen dolgoztam napi 14 órát. Nagyon nehéz volt de nem tudtam megbocsátani mert nekem a megcsalás a legnagyobb bűn.

Mindenkinek más az értékrendje ami nem baj csak tudni kell magunkról mit tudunk elnézni. Ha megbocsátunk bármit is, azt tényleg meg is kell. Csak akkor működik minden kapcsolat.

Kívánok tisztánlátást, ami ilyenkor a legnehezebben.

2020. dec. 28. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:
52%
A megcsalást nem lehet elnézni, mert azzal saját magadnak is hazudsz. Megbocsátani lehet, ahhoz viszont rengeteg idő és erő kell meg tudatos munka is. Kérdés, hogy melyik éri meg jobban mind érzelmileg, mind anyagilag....
2020. dec. 29. 01:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A magam részéről nem nézném el. Nem vagyok igénytelen. Szóval én válnék ilyen esetben.
2021. jan. 7. 00:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha nem nyitott párkapcsolat, akkor általában nagyon nagy erő kell a megbocsátáshoz, hogy azt egy lezárt történetnek lehessen tekinteni.

Ha jelenleg nincs lehetőséged bármilyen okból lépni, akkor feltétlenül próbáld kerülni/kivédeni a verbális, fizikai erőszakot, nemi úton terjedő fertőzéseket, terhességet, és legfőképpen az önértékelésedet ne engedd aláásni! Keress segítséget, ha úgy érzed egyedül nem megy!

2021. jan. 7. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!