Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rossz házasságba gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz házasságba gyereket szülni? Javíthat a helyzeten? (sok megcsalás)

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 12:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Van már gyereked? Azért gondoljuk igy mert egy kisbaba érkezése olyan problémákat okoz, hozhat elő és körülményes helyzeteket, ami egy rendes, segítőkész parner mellett is nehéz. Hidd el. Akivel eleve rossz a házasság, gondolod hogy melletted lesz, segíteni fog? Szerintem inkább lesz mire fognia hogy sokat dolgozik, hogy fáradt, nem tud aludni, hogy nincs sz.x,hogy elmegy otthonról.
2020. dec. 26. 13:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy síró, hasfajós, nem alvó babával egyedül hagy, ő meg más ágyában köt ki mert ott csend van és nyugalom
2020. dec. 26. 13:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Még a jó házasságokat is megviseli egy baba érkezése nemhogy egy rosszat.
2020. dec. 28. 17:48
 24/28 A kérdező kommentje:
Attól, hogy másnak nem sikerült, talán nekünk sikerülhet..
2020. dec. 29. 22:35
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
18, 21,22. válaszoló vagyok. Én pl sehol se irtam h a párom baba mellett lelépett. Ezeket úgy irtam hogy sok férfi megteheti, és meg is teszi. Aki már alapból félrejár, az most kap több indokot arra hogy elmehessen máshoz úgymint nincs szex mert esetleg babával a hasadban nem lehet éppen, vagy szülés után egyáltalán nem szabad közösülni, de mondok jobbat... Te fáradt vagy mert a baba nem alszik, hasfajós, folyton téged igényel a gyerek, és nem tudsz a férjed kedvére tenni, akkor szerinted őszintén aki eddig se tudta egy mindig kész nő mellett a f.rkat a nadrágjában tartani, az majd pont akkor fogja megtenni? Ezt úgy mondom hogy van gyerekünk, tudom mivel jár egy baba, a hasfájós típusból. Nem könnyű. Ha kész vagy arra hogy egyedülálló anya legyél, akkor bátran, de egy csalfa ember nem fog maradni egy gyerek miatt, és a gyerek nőhet fel apa nélkül, ami azért nem annyira jó dolog. A babavállalás egy olyan összetett és felelősséget igénylő feladat amihez két ember kell, kell egy olyan apa aki erre már a terhesség előtt is bizonyságot ad, de még akkor se lehet biztos hogy veletek marad, de mint irtad, a párod félrejár, tehát eleve nem érett meg a feladatra.
2020. dec. 30. 00:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#24 Anyám is ezt hitte. Hozzá teszem hogy rosszul. Fél éves voltam amikor az apám lelépett a másik nőjével. Azóta sem láttam.
2020. dec. 31. 14:05
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
"Attól, hogy másnak nem sikerült, talán nekünk sikerülhet.." Hahaha, ez az egyik legnagyobb önámító fszság, amit valaha hallottam.
2020. dec. 31. 14:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt írta, kivétel nélkül, hogy ne tedd, mert nem lesz jó vége.

Ha eddig megcsalt, mert nem voltál elég neki, sőt nem is egyszer, akkor egy gyerek mellett még kevesebb időt tudtok ténylegesen egymással tölteni.

Ha meg nem tetszenek az eddigi válaszok, akkor ne kérdezz :(

Még megérteném a kételkedésedet a válaszokban, ha a fele igennel, a másik fele nemmel válaszol, de itt 100%-ban azt tanácsolták, és szerintem is igazuk van, hogy ne tedd!

Gondold át. Most sem jó a helyzet, megszülöd a gyereket, és ott hagy.

Egyedülálló anyaként egy kicsi gyerekkel mihez kezdesz?

Saját lakásod, házad van?

Elég megtakarított pénzed ahhoz, hogy megéljetek, vagy olyan munkád, amit otthonról is végezhetsz addig, míg pici a baba?

Ja és olyan fizetésed, amiből fel tudsz nevelni egy gyereket?

Ez a mai világban nem könnyű.

Na meg ne egy gyerek oldja már meg a TI kapcsolati problémátokat, ezt nektek kettőtöknek kell megtenni, nem egy magatehetlen gyerek nyakába zúdítani.

Ha belegondolsz abba is, megszülöd, és nem javít a helyzeten, hanem ront... Abban az esetben ugyanúgy szeretnéd/tudod szeretni utána is?

Nem fogod akár tudat alatt okolni azért mert nem sikerült a kapcsolatotokat helyrehozni?

Remélem ha mégis gyereket szülsz neki, mert látom így szeretnéd magadhoz kötni, az nem a gyereken fog végül lecsapódni.

De ha így van ez amit érzel nem szerelem. Te csak meg akarod tartani minden áron.

2021. jan. 8. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!