Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg léteznek ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek ilyen kapcsolatok, ahol előre látni a végkimenetelt?

Figyelt kérdés
Weisz Fanni válása kapcsán olvastam egy cikket, melyben egy közeli barátjuk azt nyilatkozta egyáltalán nem lepte meg őket a válás, már az esküvő napján látni lehetett, hogy válás lesz a vége. Tényleg léteznének ilyen kapcsolatok, ahol - bár megtörténik az esküvő - de borítékolható, hogy válás lesz a vége? Mégis milyen kapcsolatoknál lehet ennyire egyértelmű?
2020. dec. 22. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
... egy ember, aki azt állítja hogy ő már az esküvő idején tudta hogy ez lesz.
2020. dec. 22. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak arra utaló jelek, csak hát az emberek nem veszik komolyan, mert szerelmesek, meg ha már ennyi ideje kapcsolatban vannak, és idáig eljutottak, eszük ágában sincs elölről kezdeni az egészet valaki mással. Aztán lehet, hogy változik valamelyiknek a hozzáállása, és emiatt nem lesz válás a dologból, de ez a ritkábbik eset, kB. 80%, hogy ez nem történik meg, szóval alapozni nem érdemes rá. Van is erről egy vicc, miszerint a nő azért házasodik, mert reméli, hogy a pasi majd megváltozik, a pasi meg azért, mert reméli, hogy a nő sosem változik meg, de mindketten tévednek.
2020. dec. 22. 18:50
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

"Veszekedések, megcsalások, vagy mi?"

A megcsalás speciel pont olyasmi, ami már nem azt jelzi, hogy vége lesz, hanem hogy tulajdonképpen már vége. :D Függetlenül attól, hogy bennemaradnak vagy sem.

Veszekedésnél tipikus, hogy ha az egyik fél képes jelenetet rendezni és dühében megalázóan viselkedni a másikkal (mindennek elmondani a barátainak, családnak) vagy a tipikus "problémamegoldás", mikor veszekednek és az egyik faképnél hagyja a másikat, mert behisztizett... Na ilyenkor már látom, hogy ez egy trágya.

Ugyanez van akkor is, mikor hívjuk az illető párját a baráti körben és csak kellemetlenkedik, ha velünk lóg, aztán utána hirtelen a párja is elkezd keveset lógni velünk, meg sokkal "langyosabb" lesz minden közös szórakozás, mert visszafogja magát, hamar lelép annak ellenére, hogy a párját is szívesen fogadtuk volna...

Szóval ilyenek. Valahol tudom, hogy hogy mentek szarrá a korábbi kapcsolataim is és tökéletesen látom, hogy ha úgy viselkedik valaki, ahogy anno az exem tette például, ott is szar lesz.

A teljesség igénye nélkül pár jel:

-Ha tudom, hogy az illető olyan dolgokról beszél velem vagy a baráti körrel, amit ha a párja látna, nagyon felhúzná magát. Pl ha valaki azzal menőzik, hogy "lerázza az asszonyt" vagy kijelentésket tesz valakire, aki nem a párja azzal kapcsolatban, hogy leteperné, hogy menőnek tűnjön.

-Ha szidja másoknak a párját a háta mögött, miközben fasírtban vannak, főleg ha olyan embereknek, akik közös ismerősök és akik előtt ez a szennyesteregetés kb a jó hírét veszélyezteti az illetőnek. Pl ha a probléma megoldása helyett a párjával nekünk panaszkodik, hogy a párjának szarosak és lyukasak az alsógatyái és a szoba közepén hagyja őket.

-A passzív agresszív problémakezelés, mikor van egy kis eltérés köztük egy összejövetelen és az egyik fogja és hazamegy, mert olyanja van, a másik meg ezt hagyja. Ugyanez az is, mikor valaki nem alszik együtt egyik nap a párjával meg nem szól hozzá, mert ezzel bünteti úgymond. Vagy mikor fogja és hazaviszi/hazaküldi egy vita alkalmával, pedig azt beszélték, hogy együtt alszanak. Ez a szánalom magasiskolája. Volt ilyen is, az illető rábszta a telefont a párjára, aki direkt kérte, hogy ma legyenek együtt és annyira jópofának hitte magát, hogy még röhögött is a sör mögül.

-Ha az illető párja olyan dolgokon dolgozik, ami alapvetően káros rá nézve. Például hogy szokjon le egy hobbiról, amit szeret, kerüljön el embereket. De intő jel az is, ha ezt azért teszi, mert az illető látványosan ezekbe menekül. A hajnalig barátkázások a másik üzenetei, hívásai, akarata ignorálásával, a motorozni, túrázni, stb lelépdelés napokra, hétvégén hosszú órákra, mikor normális ember a párjával megy, ha megy...

-A kinek mi a dolga a kapcsolatban című sztorik. Mikor az egyik fél kijelenti, hogy a másiknak tilos vezetni a kocsit vagy nem hajlandó bevásárolni, mert az a másik fél dolga.

-Ha a pár egyik tagja úgy viselkedik valakivel, hogy elkezdem sajnálni a párját... Például ha valakitől megkérdezi, hogy mit kellene edzenie ahhoz a 3 hónapja szült feleségének, hogy úgy nézzen ki, mint ő, mert neki az a test nagyon izgató.

Hányni tudok az ilyenektől.

2020. dec. 22. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elég sok kapcsolatnál látja a környezet nagy része, hogy mi lesz az egészből. Én is elég sok ismerősömnél láttam. Sőt, még a saját kapcsolataimnál is elég hamar leesett, hogy nem fog működni a dolog, de azért adtam egy esélyt az egésznek. Van, amelyikből évek lettek, de tényleg nem működött végül.
2020. dec. 22. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ami hamar történik, az hamar is megy.
2020. dec. 22. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Igen. Én a legtöbb kapcsolatról az ismerettségi körömben simán meg tudom mondani, hogy tartós lesz-e, vagy sem. (Ezzel nem azt mondom, hogy én vagyok minden titkok tudója, de tapasztalataim szerint sokkal jobb emberismerő vagyok az emberek nagyrészénél.)

Pl. van egy ismerős baráti pár, 3 éve házasodtak, most születik gyerekük, most vettek házat, mindenki boldog. Na, én tuti biztos vagyok benne, hogy max 10 éven belül el fognak válni. Még a kapcsolat legelején volt a csávónak több olyan megmozdulása (hazugságok a barátnőm háta mögött más lányokkal kapcsolatban), amik megmutatták a valódi személyiségét. Bár megcsalás nem volt, és azóta a barátnőm megbocsátott ezekért, nem is téma köztük, de aki hazug, az nem szokott változni. A srác amúgy is elég gyerekes személyiség, az a tipikus újgazdag, aki beleszületett a jóba, és életében nem dolgozott meg semmiért. A barátnőmnek meg nem volt normális családja, így lelkileg kicsit sérült, ezek mellett egy céltudatos, karrierista nő. Eddig abból állt az életük, hogy utazgattak fel-alá a nagyvilágban. A gyerek mellett nagyon hamar beszürkül majd az eddig rózsaszín kapcsolat. A barátnőm rá fog stresszelni, hogy mindent jól csináljon, a csávó rájön majd, hogy ő nem akar ennyi felelősséget, és kész a válás.

Ez csak egy konkrét példa, nyilván minden eset más.

Weisz Fanniról olvastam, hogy a csávóját utálta a Fanni családja, és őt is eltávolította tőlük. Ez már nem egy jó ómen. Emellett egy siket lány, meg egy ránézésre is öntelt pasi kapcsolata nehezen lehet kiegyensúlyozott. A csávó mindig feljebbvalónak fogja érezni magát, aki megmenti a gyönyörű de hendikepes királylányt. Ez egy darabig romantikus, a hétköznapokban viszont inkább fárasztó mindkét fél számára.

2020. dec. 22. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, de én olyan vagyok, mint a 9-es. Meg is szoktam kérdezni még az esküvő előtt (persze nem az érintettektől), hogy ezek minek házasodnak össze, úgyis el fognak válni?😂Utálják, hogy ilyen károgó vagyok, de eddig 100%-os eredménnyel dolgozom, és már mások is rájöttek. Egyszerűen, ha látom őket együtt, érzem, hogy mennyire lesz tartós. Nem kell veszekedniük hozzá, sőt. Sokukat mindenki más álompárnak látta.
2020. dec. 23. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Mit szoktál érezni vagy mi alapján vonod le ezt a következtetést?
2020. dec. 23. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!