Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen esélyekre számíthatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekre számíthatok?

Figyelt kérdés

Röviden:

Bírósági végzés által a kisfiam velem él az anyjának láthatási és fontos dolgokban való bele egyezési jogai vannak.

Én összeházasodtam egy külföldi lányal és szándékukban áll külföldre költözni. Ez azt jelenti, hogy újabb tárgyalás lessz. Milyen esélyeim vannak tudva, hogy a gyermekünk rossz bánásmód miatt került hozzám?

Akar újra az anyjához kerülhet a gyermek?

Én minden féle képen magammal akarom vinni. Sokkal jobb körülményeket tudok biztosítani mind az anya.

A részemről amit nyújthatok a költözés után is:

Saját kertes ház, biztonságos nevelés, jó iskola a közelben, remek orvosi ellátás, biztos kereset, szerető feleség aki imádja a kisfiam. Közelben rokonság aki bármikor segítséget nyújthat.

Az anyja részéről:

Krónikus beteg, most már korlátozott mozgás is vele jár. Szociális lakás, a jövedelme segélyek, a családjával nem tart kapcsolatot+ a kisfiam nem akar abszolút vele lenni. A kötelező láthatás is komoly nehézségekbe ütközik. Nélkülem egy percet sem akar az anyjával tölteni.

2020. dec. 19. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A bíróság még ezeregy kérdést tesz majd fel és saját belátása szerint - a törvénnyel összhangban - dönt. Talán kapsz itt is választ, olyantól, aki hasonló helyzetben volt, DE AZ CSAK IRÁNYMUTATÓ, mert az ő esete csak hasonlíthat a tiedhez, de nem ugyanolyan.

Beszélj egy családjogban jártas ügyvéddel.

2020. dec. 19. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele. Most pont azt keresem amit írtál azaz iránymutatót, hogy úgymond felkészültebb legyek minden lehetőségre.
2020. dec. 19. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Az általad írtakból nekem az jön ki kritikusnak, hogy hogyan lesz biztosítva a láthatóság. Nem ismerem abszolút az idevágó törvényt, ezért meglehet, hogy külföldre való távozás esetén nem kötelező a láthatóság biztosítása. Esetleg az anya is utazhatna, csakhogy ő korlátolva van a mozgásában...

Nagy a valószínűsége, hogy ragaszkodik a láthatáshoz? Hiszen rosszul bánt a gyerekével...

Mást nem tudok írni Neked.

2020. dec. 19. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a ragaszkodása csupán rossz szándékból van. Azaz, hogy mivel tehet nekem keresztbe.
2020. dec. 19. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor van esély arra, hogy egyszerre hoszabb időre kell a gyereknek láthatáson lennie. Mekkora lenne a táv az anyuka lakhelye és az új hely közt? (Illetve EU-n belül maradtok-e)
2020. dec. 20. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
A cél ország Japán. Szóval a táv min 16 óra repülés.
2020. dec. 20. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!