Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ciki meglehetősen hamar elválni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki meglehetősen hamar elválni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 23:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%

20 . Nagyon nem érted.... Úgy kell párt választani, hogy ne kelljen elválni, mert a házassági eskü egy életre szól.

Ha nem illetek össze, nem fog örökre szólni, tehát nem egy főnyeremény döntés az, hogy 1-3-5 évre mégis házasodsz az illetővel, majd elválsz.

Olyannal érdemes aki 10-20-30 év múlva is melletted lesz, mert lelkileg, szellemileg is kiegészítitek egymást.

2020. dec. 20. 15:43
 22/28 A kérdező kommentje:
Jó de akkor már ne váljak el, mert igen rájöttem, hogy rosszul választottam, de már megtörtént az esküvő maradjak vele?
2020. dec. 20. 16:28
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de milyen felnőtt vagy, hogy más mondja meg bennemaradj egy olyan házasságban, ahol nem érzed jól magad?

Ilyet senki se mondott, csak azt, hogy elhamarkodott, felelőtlen döntés volt, szerintem érdemes megismerni először a másikat és nem azonnal házasodni mert dúl a szerelem. Teljesen felesleges volt végigmenni az egész házassági procedúrán, jóban rosszban örök hűséget fogadni életed végéig.

2020. dec. 20. 16:42
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

#22: Igen, maradj vele, és szenvedj életed végéig, mert az nem lesz ciki.

Legfeljebb feltűnően sok szerelmes képet meg idézetet posztolsz fb-on, és gyorsan pottyantasz pár gyereket, hogy mindenki lássa, milyen boldogok vagytok. Csak ez számít, hogy idegenek mit gondolnak.

2020. dec. 20. 16:56
 25/28 A kérdező kommentje:
#23 Nem házasodtunk azonnal, 5 év együttjárás házasodtunk.
2020. dec. 20. 16:58
 26/28 anonim ***** válasza:
74%

#18-nál a pont. Volt egy lány, akit el akartam venni. Nos ő hozzáment máshoz, majd 4 hónap múlva elvált. 4 hónap! Az nem nagy idő, nem is változik 4 hónap alatt az ember.

Nos ott volt, de egyszerűen azt éreztem, hogy nekem nem kell már. Aki ennyire komolytalan, az nekem nem kell.

2020. dec. 20. 17:21
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

En olyanrol is hallottam aki eskuvo utan lelepett.

Olyan is volt aki visszamondta az eskuvot kb 1 hettel elotte mikor mar minden le volt szervezve :D

Olyan meg tobb is van aki nehany honap vagy 1-2 ev utan elvalik.

2020. dec. 20. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:
67%

Ennyire nem lehetsz értetlen kérdező. Senki nem mondta hogy ha már szarul választottál, ne válj el. Jól kell választani, hogy ne kelljen elválni.

Aki elsőre elcseszi, annak nyilván már csak egy új partner esetén van lehetősége jól dönteni.

Egyébként nem az számít mennyi ideig vagytok együtt esküvő előtt, hanem a kapcsolat minősége, és az ítélőképesség megléte, hogy mennyire ismeritek- és érzitek egymást, milyen a kapcsolat, mennyire őszinte, mennyire illetek egymáshoz stb.

Mondok példát.

Ismerősöm 8 év kapcsolat után ( ebből 4 év együttélés) házasodott, majd 1 év múlva elváltak. A pasi már a kapcsolat alatt alkoholista és agresszív volt, sokat ordítozott, poharakat vágott a falhoz meg ilyenek, szóval nem kellett volna meglepődni azon, hogy nem fog megváltozni, és ezzel az egyénnel nem lesz boldog az élete, + persze továbbra is ment a vedelés, plusz elkezdte kapni a pofonokat is a feleség, amire azért egy ilyen embernél lehetett számítani. ( Gyereket meg pláne nem volt jó ötlet szülni ilyen kapcsolatba). Egyébként a pasi össze- vissza csalta is.

Ezzel szemben pl mi 1,5 év után házasodtunk ( fél év együttélés után), a kapcsolat első naptól kezdve harmonikus, izgalmas, érzelmes, boldog, őszinte, egyikünknek sincs káros szenvedélye, passzol a személyiségünk is, sok bennünk a közös, és minden téren illünk egymáshoz, az ágyban is. Amúgy 10,5 éves kapcsolat, 9 éve vagyunk házasok. Mai napig boldogan, és ez nem változik meg.

Minőségi kapcsolat minden téren. Ez az amire sokan nem figyelnek oda. Van ismerősöm aki azért házasodott, hátha a párja majd jobban fogja szeretni, jobban fog törődni vele, ragaszkodóbb lesz ( tehát itt is, már a kapcsolat sem működött jól) a dolog nem jött be. Aztán szült egy gyereket is, mert majd akkor... Ez se jött be. Végül 2 év után elváltak.

Másik ismerősöm hozzáment ahhoz aki folyamatosan csalta, mondván az esküvő után kell hűségesnek lennie, és akkor biztos megváltozik, ha férj és feleség lesznek. Mit ad isten ,nem lett az. Ők 3 év után váltak.

Olyan 34 éves ismerősöm is van aki most vált el harmadszor, és mindegyik pasitól szült 1-1-1 gyereket. Azért ilyenkor már pl érdemes azon elgondolkodni kiben is van a hiba.

2020. dec. 20. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!