Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tudom hogy válni kéne , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy válni kéne , de hogyan?

Figyelt kérdés
Van gyermekünk is, 13 éves kamaszkor eleggé megviseli , én már nem szeretem az apját lassan 20 éve vagyunk egyutt nincs se ölelés se szex semmi puszi se... kulon alszunk, az a baj hogy egyutt dolgozunk ha elválok se munkám se lakásom ...sokszor felőröl ez , kilátástalan , már az ongyilkossag is megfordult a fejemben de a gyermekemmel ezt nem tudnám megtenni. A férjemnek jó így úgy él mint egy 80 éves (amugy 40 es én is) én nem tudom mit csináljak .

2020. dec. 6. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom azóta annyira se vetted a fáradságot hogy felkeress egy ügyvédet aki elmondja a lehetőségeidet. Akkor szenvedj csak.
2020. dec. 28. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy rohadék. Menj ügyvédhez. Ne temesd el magad! 13 évesen szerintem már a gyereknek is van némi beleszólása, hogy kinél akar lenni.
2020. dec. 28. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
14 éves kortól van beleszólása. Neked az a feladatod, hogy titokban felkeress egy ügyvédet. Ő meg fogja mondani, hogy mit tehetsz. Utána próbálj egy albérletre (kaució, pár hónap bérleti díj előre) pénzt gyűjteni. Ha ez megvan, keress munkát. Amint megvan a munka, dobbants.utána az ügyvéd elintézi, hogy megkapd a részedet. Latszik, hogy egy szar alakkal vagy együtt, fölösleges reménykedni, hogy jobb lesz. A gyereked 14 évesen pedig eldönti, hol akar lakni. Annyit már kibírsz.
2020. dec. 28. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha közös boltotok van, nem tud kisemmizni. Írtatok házassági szerződést vagy mégis hogy gondolja hogy mindent elvesz? Ne legyél már naív, házasok vagytok, KÖZÖS vagyonotok van, azt nem lehet csak úgy "elvenni". Ésszel élj először is!
2020. dec. 29. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

A vagyonmegosztás évekig fog tartani, ha a férj szemétkedik, ezért biztos hogy kell albérletről és munkahelyről is gondoskodnod.

A gyerek tudtommal 16 éves kora után a láthatást is megtagadhatja. 14 és 16 éves kora között köteles tartani a kapcsolatot mindkét szülővel, de annál lakik akinél ő akar. 14 éves korig a helyedben csak előkészítést végeznék.

2020. dec. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!