Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy válni kéne , de hogyan?
Figyelt kérdés
Van gyermekünk is, 13 éves kamaszkor eleggé megviseli , én már nem szeretem az apját lassan 20 éve vagyunk egyutt nincs se ölelés se szex semmi puszi se... kulon alszunk, az a baj hogy egyutt dolgozunk ha elválok se munkám se lakásom ...sokszor felőröl ez , kilátástalan , már az ongyilkossag is megfordult a fejemben de a gyermekemmel ezt nem tudnám megtenni. A férjemnek jó így úgy él mint egy 80 éves (amugy 40 es én is) én nem tudom mit csináljak .2020. dec. 6. 23:45
1/15 anonim válasza:
Keress munkát, függetlenedj. Keress egy pasit is aki rendesen megdug, hogy kicsit visszatérjen az életkedved. 40 évesen még nem kell temetni magad.
2/15 anonim válasza:
Kezdetnek állj saját lábra. Keress munkát, nyiss vállalkozást, tanulj valami újat. Ez egy időre le is köt annyira, hogy a nyugodt hátteret ne akard eldobni.
Aztán ha még mindig válni akarsz, keress egy ügyvédet. Azért 20 év közös munka után nem úgy van, hogy neked semmi se jár.
3/15 anonim válasza:
#2 Persze megint a no csak semmizze ki a pasast. A hazassagot helyrehozni, mondjuk telleg hulye otlet lenne...
4/15 anonim válasza:
3-as, azt írja, hogy együtt dolgoznak. Akkor mi a kisemmizés abban, hogy szeretné kivenni a részét a közösből?
5/15 anonim válasza:
3-as te melyik mozit nézed?!?!
Ilyen idióták inkább ne is kommentelnének....
6/15 anonim válasza:
Miért nem próbálod feldobni az életeteket? Mi lenne,ha jeleznéd neki,hogy ne dolgozzon annyit. Mond el,hogy nem vagy boldog, egy hajtépős hátkaparós ágyleszakadós szexre vágysz és uj dolgokra! Mond el neki mi a bajod!
Hogyha nem mondod neki akkor nem tud változtatni.
Talán neked is változtatni kellene,hogy mindenkinek jó legyen.
7/15 anonim válasza:
"egyutt dolgozunk"
Hol és mit?
Közös vállalkozás?
8/15 A kérdező kommentje:
Ma mondtam hogyha mennék mi lenne...azt mondta semmit nem kapnék elintézné hogy 0-án legyek ezért a gyereket se vihetném.. szex neki nem megy, azt momdta ennél több kell hogy álljon és tènyleg nem izgul fel rám.. közös boltunk van, mindig sírok (persze nem a gyerek elott) ebből nincs kiút..semmiből hogy kezdjem újra...rossz emberre fecséreltem az életem ,,csak boldog szeretnèk lenni annyira egyedül vagyok pedig karácsony van de 2 szót nem szóltunk ma sem.
2020. dec. 26. 23:00
9/15 anonim válasza:
Neki vajon nincs valakije? Lehet kielégül mással
10/15 anonim válasza:
Nagyon ritka az egy életen át tartó rajongás. Mi is 20 éve vagyunk együtt, gyerek, lakás, autó stb. Ha bele gondolok, nálunk sincs nagy izgalom, a szex csak megszokásból van havi 1-2 alkalommal. Viszont mint társak jól működünk. Én elhiszem hogy egy új kapcsolat milyen érdekes lenne a szex miatt, de 40 felett én már nem hiszek a mesékben. Azt se felejtsd el, hogy ebben a korban a válások 95%-a a megromlott szexuális élet miatt van. Majd emiatt mindenki fejest ugrana egy kapcsolatba hogy vééégre legyen már valami, főleg a férfiak részéről! Aztán sanszos megint csak egy vagy több csalódás. Gyerekkel meg még nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!