Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor mi az általános? Kinél melyik nap vannak a gyerekek?
Figyelt kérdés
Exem azt tervezi, hogy 24 és 25.-én lennének nála a gyerekek(vele laknak), hozzám meg akkor 26.-án jönnének. Mi ilyen esetben az elfogadott, illetve ti hogy szoktátok ezt csinálni?2020. dec. 5. 15:08
1/5 anonim válasza:
Én elvált szülők gyereke vagyok. Mivel a szüleim viszonylag közel voltak, és mindketten igényt tartottak rám 24-én, az volt, hogy nap közben átmentem apámhoz (alapból anyánál laktam, de nálunk sosem volt ez a kétheti egy hétvége, jóval gyakrabban mentem, elég rugalmasan volt kezelve. 12 éves voltam, amikor elváltak, és ahogy egyre idősebb lettem, nagyjából kiegyenlítődött, hol mennyit vagyok), este meg vissza anyához. Aztán 25-én is ott voltam, 26-án meg mentem át apához és ott aludtam.
Szerintem minden elfogadott, amiben mind megegyeztek. Szerintem simán jó lehet, hogy ha 24-25 ott vannak, és mondjuk nálad 26-27, hogy kiegyenlített legyen. Nem tudom, mennyi idősek a gyerekek, de őket is meg lehetne kérdezni, hogyan szeretnék.
2/5 anonim válasza:
Mi úgy beszéltük meg, hogy 25-én lesz a váltás.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is annak van értelme, hogy maradhat a 24-25 a volt párodnál és akkor tied a 26-27. A karácsonyi hangulat a lényeg, és hogy emiatt ne legyen feszültség, ráadásul dupla Karácsony a gyereknek. Nekem elég nagy családom van és volt, hogy 4-5 ilyen kis karácsonyi buli volt és gyerekként imádtam ezt, semmit nem vont le az értékéből, hogy melyik volt hamarabb, mert mindegyik más volt és más rokonokkal találkozhattam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkitől a választ! 10 évesek az ikrek. Lehet úgy lesz, hogy 25.-én este átjönnek, mert exem szülei csak ebédre mennek hozzájuk.
2020. dec. 5. 16:21
5/5 anonim válasza:
A volt férjem 25-én már dolgozik, ezért úgy szoktuk, hogy 24-én vele vannak a gyerekek és 25-én jönnek haza. Aztán a többi nap, ahogy sikerül. Nálunk sincs láthatás, közel lakunk, ki, mikor,hol akar lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!