Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Leírnátok, hogyan néz ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok, hogyan néz ki egy olyan hétvége amikor a gyermek( előző kapcsolatbol ) is veletek van? Milyen programokot csináltok?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet JÓL kezelni ezt a dolgot ?Minden érdekelne ezzel kapcsolatosan. 5 éves kisfia van páromnak.
2020. nov. 25. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Legyél természetes és kedves, beszélgess vele a korának megfelelő szinten.

Nem kell mindenáron programokon törnöd a fejed otthon is lehet meghitt hangulatot teremteni. Nem a te dolgod a szórakoztatása, de egy családi társasjáték simán belefér.

Ha a kanapén ülve összebújtok a pároddal, vonjátok magatok mellé, öleld át.

Próbáld szeretni, mert ő nem tehet semmiről és most még olyanná alakítod a kapcsolatotokat, amilyent te is szeretnél, ha a helyében lennél. A kisgyerek még egy gyurma, de pontosan fogja tudni, ha nem kedveled.

Mondom ezt úgy, hogy közben feltételezem, hogy egy normális, átlagos kisgyerekről beszélünk. Jársz szerencsével!

2020. nov. 25. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak két éves kislánya van. .Amikor itt van semmi nem változik. Eggyel többen vagyunk de ennyi. Nem horor filmet nézünk hanem mesét és mondokakat énekelünk. Korábban megyünk el fürdeni és fekszünk le de igazából semmi nem változik.

Nem kell programokat tervezni feszülten. Ami jólesik és jön spontán.

Érezni fogja , ha szereted és ez neki bőven elég.

2020. nov. 25. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Horror*
2020. nov. 25. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát most a sétán, kiránduláson kívül nem igen van kinti program.

Nézzetek mesecsatornát, beszélgessetek, ha valami érdekli, akkor próbálj ahhoz kapcsolódó játékot kitalálni, de tényleg ne attól szóljon ez a nem tudom mennyi idő (hétvége?) hogy a gyerek szolgálatában állsz, mint egy hivatásos szórakoztató. Éld mellette az életed, időnként mosolyogj rá, szólj hozzá és tedd a dolgod! Úgyis ki fog alakulni!

2020. nov. 25. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én játszanék vele, esetleg sütnék vele sütit (úgyis jönnek az ünnepek, jó buli pl mézeskalácsot dekorálni)
2020. nov. 25. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekes nonel altalaban ugy lehet bevagidni,ha a gyerekkel haverkodsz. A kutyas no is ilyen. Ott a kutyaval kell havwrkodni.

Vigyel a gyereknek vmi ajandekot.

Jatsszatok activityt. Szoval a gyerek is legyen bevonva a napba. Ne nezd levegonek.

2020. nov. 26. 11:07
 7/9 A kérdező kommentje:
6 Én vagyok a nő, és a párom kisfia lesz velunk hétvégén.
2020. nov. 26. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, a lényegen nem változtat.

2020. nov. 26. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor CSAK a gyerekek vannak a központban.

Előre egyeztetjük, hogy melyikük mit szeretne,

és jelenlegi országos körülmények között mit lehet.

Jó időben kirándulás, labdajáték, kerékpározás,

stb.

Legyenek olyan közös élményeik egymással és velünk is,

hogy izgatottan várják a következő alkalmat.

2020. nov. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!