Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tudom, hogy el kell hagynom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy el kell hagynom, de olyan nehéz?

Figyelt kérdés

Támogassatok már meg egy kicsit légyszi.

Tudom, hogy el kell hagynom, több okból is, de olyan nehéz, mert van, ami meg jó persze. De nincs bizalom, hazudott korábban, azóta sem tudok bízni benne. Nem jó a szex, azt állítja, hogy kíván, de néha sincs. Nem tudjuk megbeszelni a konfliktusainkat, ha vmi van, csak kiabál. Szerettünk volna gyereket, állítólag ő is, de akkor sem lett gyakoribb a szex, a vitaminokat nem szedte be (alacsony a spermaszáma). De közben én fogadjam el a korábbi kapcsolatabol a lányát.

Muszáj lépnem, de annyira nem érzem hozzá az erőt...

Mit csináljak?

2020. nov. 15. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
nem véletlenül elvált a fickó...
2020. nov. 15. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy folyamat, és ahol most vagy, az az a része, amikor már tudod, mit kell tenned, de még nincs erőd. Ez nem baj, meg kell érnie a dolognak. Esetleg írj egy levelet (csak magadnak), amiben leírod mit érzel, miért nem jó, mik azok a megoldhatatlan problémák (amiket itt is említesz) amik miatt tudod, hogy lépned kell. Ha elbizonytalanodsz, olvasd el. Igen, lehet hogy ijesztő, biztos, hogy fájni fog, de nem tudod meg milyen csoda vár rád, ha ebben a pocsolyában húzod az időt.
2020. nov. 15. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

minél hamarabb elhagyod annál jobb, még egy suttyó albérlet is jobb, vagy vissza a szülői házba,

nyűg kínkódás , fárasztó, az embernek kedve sincs hozzá, fel kell állni és elmondani, hogy részedről nem megy tovább és ne kezdjen el nyavajogni meg ne kezdjen bele előadásokba mert nem érdekel.

Aztán szépen menj el vásárolni, vegyél 1-2 új ruhát, fodrász, kozmetikus, masszázs,

2020. nov. 15. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
lépj
2020. nov. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!