Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elkeseredett vagyok, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
10 éve vagyok együtt a kedvesemmel, ne élünk egy háztartásban családi okok miatt.(mikor megismerkedtünk, már kamasz gyermekeim voltak, akik nem fogadták el)
Utolsó randinkról önhibámon kivül elkéstem, ezért elhagyott, amit bunkó módon telefonon közölt velem. A dühtől és az elkeseredéstől szinte magamhoz sem térek. Most nekem kell könyörögnöm? Amikor én mindent azonnal megbocsátok Neki? Mit tegyek?
Mi?Hogy kellene már könyörögnöd?Ki ő,hogy könyörögni kelljen neki?Hülye vagy?
Nem kellesz neki már,ez elég világos így.
Hagyd a francba elhúzni,érdemelsz te ettől sokkal jobbat is.
2010. aug. 9. 20:30
2/22 anonim válasza:
Szerintem ne menj vissza hozzá... Igaz 10 év sok idő, de ha neki ennyit érnek ezek a hosszú évek, akkor ez van. Hisz 10 együttöltött évet nem dobunk el egy 5-10 perces késés miatt. Keress mást... Hidd el vár még a boldogság :) Sok sikert!
2010. aug. 9. 20:30
3/22 anonim válasza:
Nem a késés miatt hagyott el, ebben biztos lehetsz. Ez csak egy jó ürügy volt neki. Sajnálom.
2010. aug. 9. 20:34
4/22 A kérdező kommentje:
sajna én is így látom, csak hát már nem vagyok fiatal, és félek ismerkedni, meg újra kezdeni, ráadásul nagyon nagy szerelem volt (legalábbis részemről)
2010. aug. 9. 20:34
5/22 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem azért dobott ki tíz év után, mert egyszer késtél a randiról! Komoly golgok vannak itt a háttérben, amiről nem beszélsz. Ha már tíz éve is kamasz gyerekeid voltak, akkor nagy valószínűséggel ők már nem élnek otthon. Vagy igen? Lehet, túl sok volt neki a tíz év, amíg várt arra, hogy közös életet kezdjetek... De ez csak találgatás.
2010. aug. 9. 20:36
6/22 anonim válasza:
nagy szerelem volt részedről,de ő bebizonyította,hogy részéről nem,akkor mit sajnálsz?
nem vagy fiatal....az nem jelenti azt,hogy egyedül kell bepókhálósodni vagy,hogy ne kellenél senkinek.... 70 évesen is összejönnek emberek
2010. aug. 9. 20:37
7/22 anonim válasza:
Szerintem az is csoda,hogy 10 évig kibírta.
Ne is haragudj,de azokat a gyerekeket meg kellett volna nevelni.
Ennek fényében nem is tudom mit akarsz még tőle....annak a férfinek is joga van családhoz,mind mindenkinek.Hagyd békén.
8/22 anonim válasza:
10évet akkor sem dobnék csak úgy el ha párom el se jönne a randira. Felhívnám megkérdezném hogy hol van, miért nem jött? Szerintem nem ez az igazi ok.:(
9/22 anonim válasza:
Legyen tartásod, becsüld önmagad annyira, hogy ezen továbblépsz és nem marcangolod magadat. Sajnos a párod nem úgy viselkedik veled, ahogy megérdemelnéd.Még a 10 év ellenére is próbálj ezen túllépni és nehogy könyörögj neki!!!! Ez egy ócska kifogás volt arra, hogy egyébként sem szeret. Mert aki szereti a másikat, nemhogy kis késést, de sok más, ettől komolyabb "botlásokat" is elnéz a szeretett személytől. Ahogy Te ragaszkodsz hozzá - aki ezt nem érdemli meg.
2010. aug. 9. 20:41
10/22 anonim válasza:
Szervusz! Tíz év hosszú idő ahhoz, hogy némi késés miatt csak úgy odadobja. Ez mögött -szerintem- más van, amit előbb-utóbb tisztázni kell. Könyörögni senkinek sem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!