Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akar! Rettenetesen megbántottam a férjemet! Az itt feltett kérdések miatt! Nem hittem h. befog lépni erre az oldalra. Ő AZ ÉLETEM ÉRTELME! Hogy engeszteljem ki?
Halljátok?
Próbált vele beszélni.
Szerintem neked kéne válással fenyegetni, nem neki....
Szia!
Igaza van a férjednek de, szerintem ez még nem váló ok!
De szerintem ha egy kicsit lehiggad akkor majd belátja hogy ennyi miatt nem szabad elválnia!
Mekkora Ökör.
Figyelj,ha csak a fia fog neki hiányozni,akkor menjen csak.
Ne mutasd ki neki,hogy fáj...
Most képzeld el...hány nő viseli el a szexet orgazmus nélkül?Senki nem lesz,aki Vele maradna..és lehet,hogy visszamegy Hozzád.
Miért lett volna csúnya dolog tőle???
Fontos egy ember számára, hogy a problémáit meg tudja beszélni valakivel. Legyen ez a párja, a barátja/barátnője, egy pszichológus vagy egy idegen. De kell. Sajnos manapság a pszichológus nem divat, mert az embereknek azt hiszik, hogy depressziós, gyenge idegzetű elmebetegek járnak szakemberhez. Mi marad? Az ilyen tanácsadó oldalak...
Én azt ajánlom, hogy keressetek fel egy szexológust! Hátha rendbe lehet még hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!