Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akar! Rettenetesen megbántottam a férjemet! Az itt feltett kérdések miatt! Nem hittem h. befog lépni erre az oldalra. Ő AZ ÉLETEM ÉRTELME! Hogy engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 10:15
11/72 anonim válasza:
Ne már, egy teljesen anonim oldal miatt akar válni? :O Bár nem tudom mi volt, ami kiakasztotta.
Elmondanád, hogy min akadt ki? Hátha akkor jobban tudnánk látni a dolgokat.
12/72 A kérdező kommentje:
eggyütt léttel kapcsolatos...hogy rövid így 4 év után is...de nem is tartottam olyan fontosnak,csak ugy éreztem nem próbál a kedvemben járni legalább egy másodikkal!meg egy picit ingerült voltam,mert hónapokig nem elmenni az nem túl jó....ha magamnak csinálom akkor meg rossz utánna a szemébe nézni!:(
2010. aug. 9. 10:26
13/72 anonim válasza:
és ezt miért nem lehetett vele megbeszélni?
14/72 anonim válasza:
huh... nehéz eset. Próbáltad vele utána ezt megbeszélni, mármint azután, hogy itt feltetted nekünk ezt a kérdést, vagy ugyanúgy ment minden tovább???
15/72 StephanieXx válasza:
Neki kellett volna megmondanod,már az elején.
Szerintem azért haragszik,mert nem neki mondtad.
Inkább javítania kellene,nem megsértödni.
16/72 anonim válasza:
Na, ha ezért válni akar... Te jó ég.... ennyire ne legyen már érzékeny a nemi életre! Én is simán megbeszélem párommal, ha valami nem jó, és nem szakít velem...
Vele kellett volna megbeszélned, de ezért ne érezd magad hibásnak. Szerintem nem is akarja, hogy kiengeszteld, ilyenen kiakadni, főleg, hogy azt se tudjuk ki ő...
17/72 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik próbálnak segíteni!!!alig aludtam valamit az éjszaka!!(tudom magamnak kerestem a bajt!!!!!)
2010. aug. 9. 10:30
18/72 anonim válasza:
Hááát ezt valóban vele kellett volna megbeszélni.Próbáld meg lenyugtatni,monnd el neki mennyire szereted.
19/72 anonim válasza:
Mért bántotad meg mert őszinte voltál vagy mert rájött hogy vmi nem oké és sajnos kikiell elégítened önmagad mert ő képtlen ,én a pasi helyében szégyelném magam hogy a feleségemnek m*szturbálnia kell melettem.Előbb utóbb úgyis lecseréled a vibrit egy húsvér szeretőre.De megelőzvén bezséljétek meg kérd meg h elégítsen ki.Ha ne akar vagy nem tud veszett fejsze nyele.
20/72 anonim válasza:
Fáj neki az igazság...Ha valóban ez volt a kérdés,szerintem inkább neki kellene elgondolkoznia,hogy mit csinált rosszul . De most komolyan,természetes,hogy Te is csak csak többet szeretnél egy egy együttlét során. Egyébként rengeteg olyan film van,amiben ezért el váll a NŐ a FÉRFITÓL,mert a férfi nem elégíti ki a nőt normálisan,csak a maga élvezetét várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!