Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek,higy haza menjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek,higy haza menjen?

Figyelt kérdés

A testvérem elhagyta a feleségét 2 gyerekét.Az indok hogy már nem szereti pokol volt az élete stb.Ebből mi semmitse vettünk észre.Idilli szép családkép volt elöttünk.Az első hónapban csak napközben volt nálunk aztán estére haza ment.Kb 3 hete pedig megszüntetett minden kapcsolatot a feleségével,gyerekeit kb 2x látta.ezalatt a cirka 2 hónap alatt,mivel akkor jött el amikor már iskolában voltak akkor ment haza amikor már aludtak.Ezután kb 2x hozta őket el.A gyerekek sértve érzik magukat.Nem akarnak a tesommal találkozni.De amit nem értek,higy a tesom olyan mint az örültek kiabál mindenkivel,örjöng.A feleségét felemlítnei se lehet.Eddig vártunk hogy lenyugszik haza megy,de semmi esélyt már nem látunk rá.Mindent elvesztett a testvérem a lakását a házát autójág feleségét 2 gyerekét.Segitsetek kérlek,higy tudnánk rávenni higy haza térjen.Normális ez a nagy düh ami benne van?Miért nem megy haza egyszerüen nem értjük,megoldana mindent vele.

Amugy több generációs házban lakunk.A szüleim részébe költözött.2 idős rákbeteg mellé.Egésznapos örjöngés feszültség aggodalom az unokákért,azért h elrontja a tesom az életet tönkre teszi őket.

Mindennap haza küldik..

2020. okt. 14. 21:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
" felesége es a gyerekei feje felől." - kérdező, te mindig ferditesz. Nem is adja el a fejük fölül, mert Szlovákiában van egy másik (közös) ház. Amit elad, az a saját tulajdona, ahova most nem mehet, nem akar, hiszen a felesége benne van a gyerekekkel. Teljesen logikus, másként örökké vagy a szuleinel, vagy albiban kellene maradnia. Gyorsan meghirdette, h minél hamarabb megszabaduljon a nejétol ill. rendezhesse lakhatását.
2020. okt. 16. 14:58
 32/32 anonim ***** válasza:
Két dolog van itt, amire reagálni szeretnék. Egyik a ház, amiben a közös élet folyt. Ezt nem lehet csak úgy eladni, illetve lehet, hogy igen, de abból óriási baj lesz hamarosan. Sokszor a bíróság akkor is az anyának ítéli a lakhatási jogot, ha nem az övé a ház, azért, hogy a gyerekek életében ne történjen negatív változás. És az apát küldik el a házból, ami az ő tulajdona. Furcsa, de így van. Rosszabb esetben megosztja a bíróság a házat, és egyik nem léphet a másik területére. Szörnyű, de igaz. Nem tudom, mennyit segítene, de én a gyámhatóságnak azonnal jelenteném, hogy az apa árulja a házat, amiben a gyerekek is laknak. A másik dolog az, hogy életem során rengeteg szép kapcsolatot láttam, ami hirtelen robbant szét. Valójában már évek óta nem volt szex benne. A faszi egy rosszul sikerült próbálkozás után is bekattanhatott, valljuk be, jogosan. Én nő vagyok, nekem is volt több kapcsolatomban is ilyen problémám, de a barátnőmet is a szemem láttára hagyta ott egy éjjel a férje úgy, hogy kívülről egy imádni való pár voltak. Csak én tudtam, hogy nincs testi kapcsolat közöttük évek óta. Sajnos egy férfivel ezt nem lehet úgy csinálni, hogy ebből hosszú távon ne legyen nagy gond. Egyébként pedig mindenki belegondolhat, hogy 16 év után már mennyire elege lehet egy embernek a másikból, és viszont. És igen, bizonyos életkort elérve a férfiak nagyon kényesek lesznek, hogy otthon nem megy semmi az ágyban, vagy nincs semmi, pedig nekik mindjárt vége az életüknek. Hirtelen nem tudom megmondani hány ilyet láttam már. Sok esetben a nők a második, vagy harmadik gyerek után már konkrétan meg is mondják a férjüknek, hogy oldd meg máshol, máshogyan. Nem lehet tudni kívülről, mi is zajlik a hálószobában, de a három legnagyobb válóok a szex, a pénz és az anyós. Apám válóperes bíró volt, innen tudom :-) A youtube-on fent vannak a fix tv jogász adásai, némelyik nagyon hasznos, ajánlom.
2020. nov. 3. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!