Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy legyen? Szeretnék elválni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen? Szeretnék elválni, két gyerekem van, és közös tulajdonú a lakás. Költözzek el?

Figyelt kérdés
A férjem biztos nem akarná sem eladni, sem elköltözni, csak hogy szivasson, amúgy is rajtam élősködik. De én már nem tudok vele egy háztartásban élni, egy agresszív barom. Elköltözhetek a gyerekeimmel válás előtt albérletbe ? Hogy lehet majd meggyőzni, hogy a lakást eladjuk, vagy elköltözzön, és én kifizessem?
2020. okt. 8. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

"Értem én, mit szeretnél. Hogy apuka szépen tűnjön le, legfeljebb utaljon minden hónapban 20%-ot, "

Tanulj meg olvasni te szerencsétlen kretén. Nem látsz a nogyulolettol.

2020. okt. 8. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:
5%

"egy agresszív barom" Tombolán nyerted?

"két gyerekem van" A postás hozta őket?

"rajtam élősködik" Azt én is elválalnám.

Vagyis inkább nem. Hallottam már néhány csóró nőtől az exükről.

2020. okt. 8. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják fent, e mellett érdemes tanulnod önvédelmet a saját-, és a gyerekek védelmében.
2020. okt. 9. 05:11
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

11-es, jajj egyem a kis szívedet, a lelkedbe tapostam, én gonosz...? 😓

Senki nem kényszerítette a kérdezőt, hogy

- összejöjjön vele

- együtt lakjon vele

- hozzámenjen

- gyerekeket csináljanak

Előbb kellett volna gondolkodni. Mostmár egye meg, amit kifőzött.

2020. okt. 9. 06:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem ertem ezt a gyűlöletet, nem is ismersz. Sajnos nem voltam olyan jo emberismero, hogy elore tudjam, milyen lesz egy ember tiz ev után.
2020. okt. 9. 06:12
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem gyűlölet. Nem gyűlöllek, egyszerűen a helyzetet értékeltem.

Azt mondom, hogy olyan szinten benne vagy már ebben a kapcsolatban, hogy azt nem lehet csak úgy befejezni. Nem arról van szó, hogy jártok, és szakítotok.

Itt már gyerek van, papír a kapcsolatról, anyagi javak... Szóval mondhatjuk, hogy bajban vagy.

Azonban a jelenlegi helyzet a te döntéseid sorozatának következménye. És nézzétek el nekem, de kissé szkeptikus vagyok. Nem akarom elhinni, hogy az elején egy bárány volt a férjed, aki csupa pozitív tulajdonságból állt.

Valószínűbbnek tartom, hogy már az elején is ilyen agresszív volt, csak te akkor még nem láttad ezt, mert elvakított a kémia.

Na de ismeritek a mondást... Ki mit szakít, azt szagol.

2020. okt. 9. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy ügyvédet.

Ha tényleg! bántalmaz, a rendőrséghez tudsz fordulni. Ez esetben meg is szüntethetik a szülői jogait és kérhetsz távolságtartást, de nem gyorsan és nem bemondásra megy. Ha nincs hová mennetek, érdeklődj a védőnőnél.

Válás esetén árulhatod a saját tulajdoni részed, persze lakottan nagyon áron alul fogják megvenni. Összességében jobb lenne vele megegyezni, ő is jobban jár, ha ketten áruljátok, mintha beköltözik mellé valami kétes alak vagy egy egész pereputty...

2020. okt. 9. 07:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megfogadom őket. Erzelmileg is lehet bantalmazni, szavakkal, folyamatos kontrollal es felelemkeltessel. A lényeg, hogy probaltam elviselni, amig a guerekek nagyobbak lennének, de nem fog menni,mert mar nem birom.
2020. okt. 9. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A válásnak két útja van: megegyeztek vagy pereled. Az első rövid és tiszta (közös/külön vagyon micsoda, gyerekek elhelyezése, láthatás, gyerektartás a sarkalatos kérdések), a második drága és hosszú (minimum fél év). De mindenképp érdemes felkeresned egy ügyvédet, hogy tudd, mi járna valószínűleg neked.
2020. okt. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!