Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen? Szeretnék elválni, két gyerekem van, és közös tulajdonú a lakás. Költözzek el?
"Értem én, mit szeretnél. Hogy apuka szépen tűnjön le, legfeljebb utaljon minden hónapban 20%-ot, "
Tanulj meg olvasni te szerencsétlen kretén. Nem látsz a nogyulolettol.
"egy agresszív barom" Tombolán nyerted?
"két gyerekem van" A postás hozta őket?
"rajtam élősködik" Azt én is elválalnám.
Vagyis inkább nem. Hallottam már néhány csóró nőtől az exükről.
11-es, jajj egyem a kis szívedet, a lelkedbe tapostam, én gonosz...? 😓
Senki nem kényszerítette a kérdezőt, hogy
- összejöjjön vele
- együtt lakjon vele
- hozzámenjen
- gyerekeket csináljanak
Előbb kellett volna gondolkodni. Mostmár egye meg, amit kifőzött.
Ez nem gyűlölet. Nem gyűlöllek, egyszerűen a helyzetet értékeltem.
Azt mondom, hogy olyan szinten benne vagy már ebben a kapcsolatban, hogy azt nem lehet csak úgy befejezni. Nem arról van szó, hogy jártok, és szakítotok.
Itt már gyerek van, papír a kapcsolatról, anyagi javak... Szóval mondhatjuk, hogy bajban vagy.
Azonban a jelenlegi helyzet a te döntéseid sorozatának következménye. És nézzétek el nekem, de kissé szkeptikus vagyok. Nem akarom elhinni, hogy az elején egy bárány volt a férjed, aki csupa pozitív tulajdonságból állt.
Valószínűbbnek tartom, hogy már az elején is ilyen agresszív volt, csak te akkor még nem láttad ezt, mert elvakított a kémia.
Na de ismeritek a mondást... Ki mit szakít, azt szagol.
Keress fel egy ügyvédet.
Ha tényleg! bántalmaz, a rendőrséghez tudsz fordulni. Ez esetben meg is szüntethetik a szülői jogait és kérhetsz távolságtartást, de nem gyorsan és nem bemondásra megy. Ha nincs hová mennetek, érdeklődj a védőnőnél.
Válás esetén árulhatod a saját tulajdoni részed, persze lakottan nagyon áron alul fogják megvenni. Összességében jobb lenne vele megegyezni, ő is jobban jár, ha ketten áruljátok, mintha beköltözik mellé valami kétes alak vagy egy egész pereputty...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!