Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a szerető a hibás vagy csak szeretik ha van egy bűnbak?
Ha a számok jelentenek valamit:
35F 29N és 25N
Szerintem ez mind a három ember felelőssége.
Akit megcsaltak nem adott meg valamit/ nem vette észre hogy nem jó
Aki megcsalt az nem tudott szólni hogy nem jó, és félrelépett
A szerető meg belement.
Akit megcsalnak, az a hibás.
Lux Elvíra szexológus mondta.
Senki nem írta, hogy a szerető a hibás. A szereti IS hibás. Ezt írták.
Egyébként amikor valaki azt mondja, hogy "váló félben vagyok" (minden megcsaló ezt mondja szinte), az szerintem nem azzal egyenlő, hogy ő független, hanem azzal, hogy lezáratlam kapcsolatba van. Ezért nem értem, mikor ezzel mentegeti magát valaki. Akkor mondja inkább az igazat, hogy nem érdekli a másik kapcsolata.
Na, ezt hagyjuk. Akkor miért nem váltak el hivatalosan ? Ha meg valóban ez a helyzet, akkor hogy jön ide megcsalás, meg ki a hibás kérdés?
Nem egy olyan esetről hallottam már, hogy valamiért a pár egyik tagja más városban dolgozott/lakott a hét egyik felében és ugyanezt beadta a szeretőnek. Épp csak a feleségének felejtett el szólni, hogy ők "váló félben vannak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!