Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a kor, amely utan nem erdemes elvalni, akkor sem, ha az illetõ nem szereti mar reg a feleseget, es evek óta kitartott szeretöje van?
Arra gondolok hogy van egy idösebb pár , az unokak mar szuletnek, es van egy kenyelmes , szep közös ottthon , es az ahonnan való elköltözes mar ebben a korban megviseli az idös embert (60+)
Anyam azt mondja , hogy sok esetben ekkora változás akkora stresszt jelenthet , hogy bele is halhat az illetö
En is valtam es a megszokott környezet megszunese biza ” megbomlasztotta ” a pszichemet , evekre , pedig en adtam be a valópert , de a közös otthon elvesztese megviselt , pedig 35 voltam akkor
Hat akkor egy idös ember
Hogyan lehet BEVÁLLALNI egy válást ebben a korban ?
Kell e, lehet e ?
Ha a feleseg mar nem kell , es inkabb ha szeretö nem lenne is prostikhoz jarna a ferj, menekul otthonról .
A felesege megalazta a ferfiassagaban , elhidegult töle ( visszautasitasok stb )
Lehet hogy a fiatal szeretöt nem meri bevállalni , mert nem bizik a kapcsolatban , plusz ottvan a család, felnött gyerekek .
De a szeretövel szinte hazassagban el , köztuk több intimitas van, mint az asszonnyal
Mi a megoldás? Van egyaltalan ?
Ha a 60-as tata tud szeretőt tartani, akkor elválni is el tud.
A válást mindenki máshogy éli meg, nem a kortól függ elsősorban.
Hol mondtam , hogy fiatal vagyok ?
Nem is rólam szól a kérdés , hanem arról, hogy mit tud tenni ilyen esetben egy ferfi ?
Nem rólam szól , se a melltartóméretemröl , se arról , hogy mit reggeliztem
Nem válik el, mert nem akar. Egyszerűen minél több pinát akar, mielőtt feldobja a pacskert. Minden más csak hazudozás, hogy eljusson a lyukig.
Az ilyen azt is elhiteti a buta libákkal, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.
Mit akarsz te tőle? Nem unod még? Az egész életed róla szól. Ez legalább a negyedik kérdésed eddig.
7 Kérdező, ha egy férfi szerelmes, és menni akar, az megy. Főleg ha annyira hűdejó a kapcsolata a szeretővel:D
Azt nem érdekli, hogy 60 éves:D
Szóval valami nagyon nem kóser a sztoriban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!