Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
- Korod?
- Lóvéd?
- Hol fogsz lakni?
- Ők hol fognak lakni?
- Lóvéjuk lesz az újrakezdésre?
Anyád ment félre, ő a bűnös, ezt ne feledd!
Nem bűnös az anyja sem, mert szerelmes lett másba, tudom könnyű mondani. Az apukáját nagyon sajnálom, de muszáj túlélnie...
Soha nem fogsz tudni választani a két szülő között, mert nem is kell!
Kedves első. Ha olvasnak látnád hogy 3 éve külön élek!!!
Van saját házam ha már külön élek!!!
Szóval a korom teljesen mind1.
Szted én bele látok az ő pénztárcájukba ha külön élek?
Egy nulla a válaszod.
2. Ez az hogy soha nem tudnék. De konkrétan úgy beszélek anyuval hogy ne tudja meg senki. Mert ha még tudják akkor én leszek a szar szemét mert merek vele beszélni.
Igen túl kell élnie, de nem tudja hogyan. És én se tudok neki erre választ adni. Beszélek vele megyek hozzá, meg hallgatom de nem tudok segíteni abba hogy hogyan lenne neki könnyebb.
Nalunk ez tortent, de forditott felallasban.
En beolvastam a megcsalos szulomnek, a masiknak meg segitettem az elejen abban, hogy ha eldonti mit szeretne (valni azonnal vagy hagyni a masikat de nem valni vagy megprobalni visszahoditani es rendbehoznk a dolgokat), akkor abban tamogatom.
Ha ramirsz privatban leirom a tobbit amit ide nem tennek ki.
Magadon ugy tudsz segiteni, hogy 1. probalod kivulrol nezni oket, elvonatkoztatva mintha nem a szuleid lennenek, csk a szomsued hazaspar higy akkor mit gondolnal vagy mit tennel. Es esetleg inkabb aszerint tegy a szuleiddel is.
2. Nem kell senki orrara kotni mikor es melyikukkle es mirol beszelsz. Ha meg valaki rakerdez, hogy beszeltel e anyddal akkor mondd igen persze. Kerdezik de hat mirol? Mond csak kerdeztem tole egy receptet. Ha kerdik de hat nem iteled el mit tett? Akkor mondd van errol sajat velemenyem, de nem szeretnek rola senkinek beszelni. Ha tovabb faggatozik barki meg ez utan is akkor nyomatekosan .ondd hat nem erted, hogy sajat szuleimrol van szo es ez az egesz melyen erint, ne legy mar ennyire ertetlen. Valzsunk temat.
Ha apad kerdezne vagy olyna aki apad oldalan all es elkezdene emiatt csesztetni mondd .indig uyganazt. Apa szeretlek, anyt is szeretem. Nekem is nagyon nehez, de tudom nektek meg nehezebb.
Egyebkent meg en mi dig azt mondtam 30 ev alatt biztosan mindketten kovettek el kisebb nagyobb hibakat es nem.veletlenul jutitt el ide a parkapcsolatuk ahova eljutott. Es utana csak hummogtem akarki akarmit is mondott. Egyszeruen gyerwkkent ugyse latunk bele a szuleink parkapcsolataba es kesobb se tudunk objektivek maradni.
Neke dis fel kell dolgozni, de még eleg sok minden tortenhet. Tamogasd mindkettot de ne erodon felul. Probald szakemberhez kuldeni oket.
Ez a kettőjük ügye.
Te mindkettőn ek a gyereke vagy.
Senkinek sincs joga, hogy téged választás elé állítson a saját
értékítélete alapján.
Az a te döntésed, hogy mit teszel.
Neked nem "választanod" kell a szüleid között,
hanem mindkettőt szeretni, és amiben tudod, segíteni.
Anyáddal meg eszedbe ne jusson megszakítani a kapcsolatot.
Akkor sem, ha apád akarja.
Ne rajtad akarjon bosszút állni azért, mert zátonyra futott
a házasságuk.
Egyetértek, hogy mindkét félen múlik, ha kenyértörésre kerül a sor.
Nem tudhatod azt sem, hogy apádnak voltak-e mellékágai.
Azt sem, hogy a 30 év alatt hogyan alakult az intim életük.
Hogy mennyire mutatta ki apád a szeretetét, vagy sem.
Millió apróságnak tűnő, de alapvető elem áll össze akkor,
amikor az egyik kifele orientálódik. A végső döntésig
is el kellett jutnia, jutniuk.
Magyarázd meg apádnak és mindenkinek: tőled függetlenül történtek velük az események.
Neked az a dolgod, hoghy mindkettőt szeresd és segítsd, ha igénylik.
Azt ne kérjék tőled, hogy bármelyikkel megszakítsd a kapcsolatot.
Akinek a fejében egyáltalán ez megfordul, az nem normális.
Na, azoktól tartsd távol magad.
Kivéve a szüleideet.
"Ha ezt így még mondanám apámnak egy életre meg utálna és azt mondaná hogy anyámat választottam helyette"
Nos ha apád megutálna, mert megmondod neki, hogy szereted, de a párkapcsolati gondjait neki kell megoldania, az elég sokat elmond róla. Valószínűleg anyád sem véletlen válik. 30 év után nem szokás a semmiért borítani egy egész életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!