Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnek tenni? Teljesen ki vagyok borulva
Par honapja megismertem egy sracot ,o 23 en 19. Az elejen interneten illetve telefonon beszelgettunk naphosszakat ,es vartuk az elso talalkozast. Azota talalkozgatunk ,minden heten csak 1 napot es ejszakat tudunk egyutt tolteni , de most jon a bibi.. Kb 2 honap mulva ki akar menni kulfoldre ,ezert nem akar kapcsolatot. En meg lassan teljesen beleszeretek.. O is kedvel,nagyon ,elmondasa szerint , es szeretne velem lenni ,de neki az tul Nagy kockazat lenne ,meet mi van ha megsem mukodne egyutt..
Mondta hogy megerti ha AZT szeretnem ha tobbet nem jonne hozzam ,es millioszor elmondta hogy mennyire sajnalja ,tobbek kozott AZT is hogy nem ismert meg elobb ,folyamatosan hangoztatja hogy milyen nagyszeru lany vagyok es o soha nem akart megbantani. Sokszor csak amikor alszom arra ebredek hogy nez ,es mondogatja hogy milyen gyonyoru vagyok. Nem tudok nem belezugni..
Hogy erjem el esetleg hogy Belem szeressen es meggondolja magat?
Mikor tudta, hogy ki fog külföldre menni?
Miért nem próbálsz meg vele menni? Az én tesóm ugyanígy járt.
júliusban megismerte a párját, augusztusban egyedül maradt, teljesen összetört. Aztán szóba került köztük, hogy tesóm is kimenjen utána.. 10 (!) évig éltek így :)
Ma már nincsenek együtt, de azért 10 évet lehúztak mégis.
Nem tudok vele menni ,egyetemre jarok .
Es feel seem hozodott az hogy vele menjek..
Teljesen ossze vagyok torve :( holnap talalkozunk ,nem tudom hogy szedjem ossze magam..
Mielott megismert mar gondolkozott ezen .. Csak akkor meg ugy volt hogy lehet ITT marad MO n csak mad varosban..
De most ugh latszik eldontotte..
Az elozo kapcsolatanak is azert Lett vege meet a lany fiatalabb volt sokkal role es nem tudott miatta haladni.. Mar akkor is kihagyott egy kulfoldi utat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!