Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapi házasság után, hová induljak válni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:40
11/24 anonim válasza:
Szia! Bíróság. Mivel a férjedé a ház, nyilvánvalóan az övé is marad, szóval te elköltözöl és kész.
12/24 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak!Úgy tudom,nem szükséges ügyvéd,csak akkor ha nincs megegyezés(bár a férjem nem akar válni,de majd beletörődik),ezért kérdeztem hogy hova menjek.13:46-os,na erre voltam kiváncsi!13:54-es:3 éve vagyunk együtt azóta nem kellett dolgoznom,van bejárónőm és autóm,amit szintén nem én tartok fent,mindent megkaptam amire vágytam!De kit érdekel,visszamegyek dolgozni,élek hónapról-hónapra,és fizetem az albérletet majd.Inkább ezt választom,mint a boldogtalanságot.Egyébként a férjem ügyvéd,és politikus...de úriember,és nem fogja engedni hogy úgy hagyjam el a házat,hogy nincs egy fillérem se.
2010. aug. 4. 16:12
13/24 anonim válasza:
ha a férjed ügyvéd, akkor majd megírja a saját papírjaitokat, úgyis alá kell írnia.....ez a legegyszerűbb....ha vannak "igényeid", amit ő esetleg nem akar majd figyelembe venni, akkor kell ügyvéd, egyébként bíróságra beadjátok a közös megegyezést és kész.....azért a kocsira, meg egyebekre ne vegyél mérget......második nekifutásból már annyira nem nagyvonalúak
14/24 anonim válasza:
Ha a férjed nem akar válni, akkor nem tudod megkerülni, hogy ügyvédet ne fogadj.
15/24 anonim válasza:
"Egyébként a férjem ügyvéd,és politikus...de úriember,és nem fogja engedni hogy úgy hagyjam el a házat,hogy nincs egy fillérem se."
Te még a válásban is a férjedre támaszkodsz...
16/24 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy 3 hónap alatt mi változott meg ennyire?
Ne érts félre, nem akarok a magánéletedben vájkálni, csak azért érdekelne, mert lehet, hogy meg lehetne menteni házasságotokat. Nem?
17/24 anonim válasza:
Szia! Ha van közös megegyezésetek, akkor tudtommal tényleg nincs szükség ügyvédre, de a válást a bíróságon kell intézni, viszont ha közös megegyezéssel váltok, az sokkal egyszerűbb és nem egy hosszadalmas procedúra.
18/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kiteregetni a szennyest,mert attól mert válni szeretnék,még szeretem és tisztelem.Legyen annyi elég,hogy az a baj hogy nem változott..és magányos vagyok.De az a baj,hogy ő nem akar válni...viszont tenni sem tesz azért hogy jobb legyen.Csak igéretek vannak.Röviden ennyi.
2010. aug. 5. 19:28
19/24 anonim válasza:
De ha ezt tudtad, miért mentél hozzá? Vagy ha nem változik, miért akarsz 3 hónap után ilyet? Nem lehet, hogy csak "kampányházasság"?
Feltétlenül válnál? Lehet ez neki sem túl jó így :( Megbeszélni nem lehet? Gondolom eddig is magányosnak érezted magad, akkor mit vártál az esküvőtől??
20/24 anonim válasza:
Buta az aki azt hiszi meg tudja változtatni a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!