Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Működhet ez hosszú távon? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez hosszú távon? Nem válunk el, csak közösen neveljük a gyereket.

Figyelt kérdés

Megromlott a házasság, már nem szeretjük egymást, harag helyett közöny van. 1,5 éves gyermekünk van. Az apja kitalálta, hogy elköltözik és heti 2-3 napot hazajár a gyerek miatt, akkor itt lenne, de külön aludna. Én itt maradnék a házunkban a gyerekkel, támogatna anyagilag de ennyi.

Ez csak szerintem fura? Nyilvánvalóan szeretője van, nem hiába nem mehetne a lakásába a gyerekünk, én fel sem látogathatok (még beszélgetni sem engedett fel). Az az igazság, hogy én még szeretem, és reményt ad hogy hazajárna, hátha valahogy újra megtalálnánk egymást. Néhány éve még el nem tudtuk volna képzelni egymás nélkül az életet, most meg ami az elmúlt néhány hónapban volt...😥 Veszekedés, kiabálás, harag...

Van még esély arra, hogy folytatja velem? Nem hiába nem akar válni..

Mit gondoltok?

2020. aug. 1. 20:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Ellentétes dolgot írtam.... Nem vagyunk szerelmesek már nyílván, azt érzem hogy nem szeretem, de ha belegondolok a hiányába, akkor viszont szeretet érzek és hozzá akarok bújni.
2020. aug. 1. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmenteni csak akkor lehet, ha ő is akarja, különben nincs esély.
2020. aug. 1. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Aha, és amikor hazajön, akkor hármasban toljátok az új pasiddal?

Vagy nem lesz pasid a gyerek 45 éves koráig?

2020. aug. 1. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább arról írj, hogy te mit műveltél, hogy itt tartotok. Utána majd térjünk rá erre, ami a kérdésed. De addig míg ez nincs így, még segíteni sem lehet neked.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem válik a pénz miatt.
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj már magadból komplett barmot. Válj el, legyen külön a vagyon és minden más is, a gyerekkel akkor is tudtok tisztességesen viselkedni, ha semmi más nem köt benneteket össze.
2020. aug. 1. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem működne. Pont azért, mert te írod, hogy neki már van valakije, neked pedig így sose lehetne.

Váljatok el, költözzön, és menjen heti 1-2 napot a gyerekhez, de ne aludjon ott.

2020. aug. 1. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez de gáz így, ahogy leírtad... Gondolom összatart a gyerek meg a hitel titeket.

A hapsinak új nője van, ez fix, együtt laknak, de te odaengednéd magadhoz a házadba. Normálisak vagytok, de tényleg? A nő tuti, hogy nem kíváncsi a gyerekre, ebből náluk sok konfliktus lesz.

Váljatok el, osszátok el, amitek van, a gyerek láthatása pedig szintén legyen letisztázva. Attól, hogy elváltok, nevelhetitek normálisan a gyereket, de az milyen minta már, hogy apu hol anyunál alszik, hol a szertőjénél?

2020. aug. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!