Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen még van értelme elválni és új életet
kezdeni?
Nem is értem ezt a kérdést!
2020. júl. 24. 19:26
Gondolom diploma is van s az szorította ki a józan észt:))))
35 évesen is szülhetsz még...komolyan nem értem, ezt begyepesedett világnézetet...előtted még sok sokk meg boldog boldogtalan dolog.
2020. júl. 24. 19:39
hozzám esetleg jöhetsz. 58F
2020. júl. 24. 20:21
Majd en elveszlek felesegul, cicaful ;)
36F incel
2020. júl. 25. 05:59
Ne viccelj, miért ne lenne értelme. Nincs gyerek, egy vagyoni közösség van amit simán fel lehet bontani és békességben el kell búcsúzni. Mivel nem kell többet találkoznotok így sokkal gyorsabban továbbléptek a múlton és kerestek új partnert. Egy ideig vacak érzés lesz, de ez minden szakításra igaz, viszont tényleg új lappal indulhatsz, pusztán az a tény hogy már házas voltál annyi következménnyel jár hogy nem lesz templomi esküvőd.
2020. júl. 25. 09:51
Még nagyon fiatal vagy, úgyhogy simán. Ha 5-10 évvel idősebb lennél, ugyanezt gondolnám. Amúgy is, minden jobb annál, mint bentragadni egy rossz házasságban.
2020. júl. 26. 19:43
Ha 20-on évesen akartál gyereket, akkor megértem, hogy sietsz. Valószínű 30 előtt már nem fogsz szülni, az elég gyors tempó lenne. De olyan 35-ig szerintem van 7 éved max, akkor még simán szülhetsz, bár kockázatosabb, de ez van. Nyilván huszonévesen a legideálisabb, de nem vészes még ha kitolod 35-ig.
2020. júl. 27. 11:03
33 évesen fél év alatt találtam normális pasit elvált nőként (gyerek nélkül).
A barátnőm pár hónap alatt, a napokban volt a 2. esküvője, hamarosan nekiállnak babázni. 31 éves, másfél éve vált el.
Nyugodj meg, 35-ig tök simán szülhetsz és utána se vészes annyira ma már, 40 éves kismamák is vannak.
A világ meg tele van olyan férfiakkal, akik nagyon szívesen megoldják a gyerekhiányodat.
2020. júl. 30. 16:44
Én 35 voltam amikor találkoztam a párommal, igaz, volt egy 5 éves gyerekem...
2020. aug. 5. 17:16
25 évesen váltunk el a férjemmel, két éve ismerkedtem meg a mostani párommal két hónapja volt az esküvőnk, most pedig pozitívat teszteltem. :)
Van élet a válás után nyugi.
29N
2020. nov. 2. 20:19
További kérdések: