Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 28 évesen még van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen még van értelme elválni és új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nincs gyerek, ha elválok szeretnék férjhez menni és gyerekeket vállalni. De nem tudom kinek kéne egy 28 éves elvált nő, aki újra akar házasodni.
2020. júl. 24. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem is értem ezt a kérdést!
2020. júl. 24. 19:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom diploma is van s az szorította ki a józan észt:))))

35 évesen is szülhetsz még...komolyan nem értem, ezt begyepesedett világnézetet...előtted még sok sokk meg boldog boldogtalan dolog.

2020. júl. 24. 19:39
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
hozzám esetleg jöhetsz. 58F
2020. júl. 24. 20:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Majd en elveszlek felesegul, cicaful ;)

36F incel

2020. júl. 25. 05:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, miért ne lenne értelme. Nincs gyerek, egy vagyoni közösség van amit simán fel lehet bontani és békességben el kell búcsúzni. Mivel nem kell többet találkoznotok így sokkal gyorsabban továbbléptek a múlton és kerestek új partnert. Egy ideig vacak érzés lesz, de ez minden szakításra igaz, viszont tényleg új lappal indulhatsz, pusztán az a tény hogy már házas voltál annyi következménnyel jár hogy nem lesz templomi esküvőd.
2020. júl. 25. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, úgyhogy simán. Ha 5-10 évvel idősebb lennél, ugyanezt gondolnám. Amúgy is, minden jobb annál, mint bentragadni egy rossz házasságban.
2020. júl. 26. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha 20-on évesen akartál gyereket, akkor megértem, hogy sietsz. Valószínű 30 előtt már nem fogsz szülni, az elég gyors tempó lenne. De olyan 35-ig szerintem van 7 éved max, akkor még simán szülhetsz, bár kockázatosabb, de ez van. Nyilván huszonévesen a legideálisabb, de nem vészes még ha kitolod 35-ig.
2020. júl. 27. 11:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

33 évesen fél év alatt találtam normális pasit elvált nőként (gyerek nélkül).

A barátnőm pár hónap alatt, a napokban volt a 2. esküvője, hamarosan nekiállnak babázni. 31 éves, másfél éve vált el.

Nyugodj meg, 35-ig tök simán szülhetsz és utána se vészes annyira ma már, 40 éves kismamák is vannak.

A világ meg tele van olyan férfiakkal, akik nagyon szívesen megoldják a gyerekhiányodat.

2020. júl. 30. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Én 35 voltam amikor találkoztam a párommal, igaz, volt egy 5 éves gyerekem...
2020. aug. 5. 17:16
 20/22 anonim ***** válasza:

25 évesen váltunk el a férjemmel, két éve ismerkedtem meg a mostani párommal két hónapja volt az esküvőnk, most pedig pozitívat teszteltem. :)

Van élet a válás után nyugi.

29N

2020. nov. 2. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!