Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van visszaút? Hülyeséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van visszaút? Hülyeséget csináltam, és mindent elrontottam.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, van egy két éves gyerekünk.

A kapcsoltunk full tönkre ment, nem tudtuk megbeszélni a problémákat, nagyon durva veszekedéseink voltak nap mint nap. Ebben mind a ketten hibásak voltunk teljesen.

Úgy éreztem nincs tovább, és ez a gyereknek sem jó, így külön költöztünk.

Én rá nagyon hamar elkezdtem randizni valakivel, huu végre érdekes és vonzó vagyok valaki számára. 2-3 hónap alatt leesett, hogy nekem ez nem kell, nem másnak akarok vonzó meg érdekes lenni, hanem a páromnak.

Nem próbáltunk meg mindent, pl terápai vagy utazás, hogy jobb legyen, csak menekültünk.

Egy ideig úgy tűnt év végén, hogy mégis sikerül egybe tartani a családot, de most ő húzta be a vészféket, van valakije.

Tudom, hogy eszeveszett módon elrontottam mindent, de volt valaki ilyen helyzetben? Van még visszaút?

#NemakarokVálást
jan. 11. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ebből pedig válás lesz
jan. 11. 14:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ott érne véget az egész, ahol a párom kilép az ajtón, elhagy és elköltözik. ( Azaz szétköltözés).

Szerintem nálatok ennek már annyi. Ráadásul gyanúsan hamar talált kapcsolatot, esélyes hogy már ki tudja mióta megvan neki. Jobb továbblépni. Főleg ha megcsalt.

jan. 11. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Biztos lehetsz benne, hogy már régebb óta megvan a másik kapcsolata, ha most állt elő ezzel az egésszel. Szerintem a másiktól most kapott ultimátumot, hogy végre döntse el mit akar, ezért vállalta fel. Hogy elmondta neked, az pedig mutatja a döntését. Aki menni akar, azt el kell engedni, sajnálom 😞
jan. 11. 16:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel én is gyanúsan hamar találtam kapcsolatot, mert nekem pár héttel az elköltözés után lett. Pedig senki nem volt előtte. Nem is azért mentünk szét, hogy más legyen. Csak nekem jött és jól esett a figyelem, amit előtte nem kaptam meg a kapcsolatban. De nem kell más figyelme.
jan. 11. 16:50
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Erre mondják, hogy eső után köpönyeg…

De most amúgy az a baja hogy te randiztál és ezért kezdett ő is? Mit mondott?

jan. 11. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad randiztál, nem azt, hogy volt másik kapcsolatod, azért a kettő messze nem ugyanaz. + Ha ilyen hamar tovább léptél, az azt jelenti, hogy már nem szereted , így felesleges visszakuncsorgással próbálkozni, csak megaláznád vele magad, + azért kell neked most, mert mással van,és a megszokás miatt. Sok idő, energia egy új kapcsolatot felépíteni, ezért a könnyebb utat akarod választani, és visszamenni abba ami nem működik.
jan. 11. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg akkor lehet visszaút ha meg tudsz változni. Ismered a hibáidat? be mered vallani? tudsz tenni ellene? akarsz tenni ellene?

Ha most erre az első reakciód az, hogy de neki is mennyi hibája van ... Az bizony nem jó jel. Külső szemlélőként tudni kéne mi a vita oka. Tipikus ilyen a szex. Ha nincs jó szex abból ezer más hiba következik.

jan. 12. 05:43
 8/13 A kérdező kommentje:

6. Én nem tekintettem kapcsolatnak, csak a kommentre reagálva használtam ezt a szót. Találkozgattunk, igazából randi se volt, csak szex meg filmezés.

Nagyon ki voltam bukva, de most már tudom, hogy csak magányra lett volna szükségem, és hogy helyre tegyem a dolgokat magamban. Hogy mit akarok, min kell változtatnom ehhez, belátni és javítani a hibáim.

Nem gondolnám, hogy a könnyebb út a visszafele, sokkal nehezebbnek érzem ezt, mint tiszta lappal kezdeni valakivel.

Nem akkor kezdődött bennem

az, hogy vele akarok maradni, amikor kiderült hogy van valakije ( igazság szerint nem is tudom, mert ködösen fogalmaz), hanem akkor kezdődött, amikor láttam rajta is a hajlandóságot novemberben. Reményt adott, hogy ő is így érez. Aztán 180 fokos fordulat, és most már nem akarja.

jan. 13. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval fogtad magad, elmentél kefélni párat, majd visszakúsznál az exhez. Hát őszintên szólva megértem miért nem akar téged.
jan. 13. 15:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, kívülről nézve ez történt.

Nekem màs a megélésem, de nem tagadom. Kiléptem egy rossz kapcsolatból, azt hittem jobb lesz nekem, de csak arra jöttem rà, hogy mennyi mindent rontottam el, és másként kellett volna cselekednem.

jan. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!